Ett par förlorade matcher, så var det igång...

Västerviks 25-årige amerikan, Chris Davis, väljer att bryta sitt kontrakt och åker hem. Orsaken ska vara sjukdom inom familjen. Den hårt arbetande och intensive forwarden ligger tvåa i VIK:s interna skytteliga med 17 poäng (9+8). Sportchef Lind har säkert redan börjat leta efter en fullgod ersättare. Snart anländer ju dessutom lagets nye transatlant, T. J. Guidarelli.

På tal om värvningar, så blev jag själv värvad i dag. Er ödmjuke bloggare kommer nämligen sitta som bisittare i KHK-TV:s webbsändning av matchen mellan Karlskrona och Vimmerby den 25 januari. Måste nog träna på att bli lite mer objektiv fram tills dess.

Kanondag för oss SSK-fans. Not! NHL-räven Fernando Pisani hann knappt hit innan han rev kontraktet. Dessutom meddelade Micke Nylander i dag att SSK inte är något alternativ. Enda positiva är väl, precis som i VIK:s fall efter Davis avhopp, att det nu finns pengar över till andra lösningar.

Lückner-effekten var påtaglig i kväll. Man kan ju bara tänka sig hur mycket torsk det hade blivit annars. Men allvar? Ersätta Säcken med Lückner?

Får massor med frågor om vart utlovade backförvärv till Vimmerby Hockey tog vägen. Det räckte med att förlora ett par matcher för att den diskussionen skulle dra igång på allvar. Väntar dock fortfarande på den förste som skriver att han är besviken på lagets samlade insats under säsongen - en säsong som ju dessutom är långt ifrån slut än...

SM-final i isracing nästa lördag, 21 januari, i Målilla. Tror inte att jag har varit på isracing sedan strax innan Posa inledde sin karriär. Dags nu!


Kommentarer
Postat av: !!!

Fixa Johan Åkerman till VH NU!!

Vad kan det kosta 1 månad??

2012-01-11 @ 12:39:08
Postat av: Till !!!!

Tomte! På riktigt?? Vakna upp till verkligheten! Vad tror du själv han kostar? 20 000?? Tur såna som du inte är med i någon förening.

2012-01-11 @ 14:06:34
Postat av: Åke

Nej tack, inte Gubben Åkerman, då skulle vi släppa in ännu fler mer mål...

2012-01-11 @ 14:45:12
Postat av: Nordgren

Objektiv var ordet, Chris far är dålig det är därför han åker inte något annat.



dvs, inte "ska vara" :)



lycka till ikväll Vimmerby!

2012-01-11 @ 17:10:58
Postat av: Micael

Nordgren:

Ja, fast nu hade jag inte fått det 100 procent bekräftat när jag skrev inlägget. Därför ville jag inte skriva att det definitivt var så.

2012-01-11 @ 17:57:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0