Jaha, då var det kört då!

Jaha, noll poäng på tre matcher. Då var det kört då!
Säger en del…

Men handen på hjärtat: Alla som tycker att det är katastrof att förlora mot omöjliga KHK, kommande allsvenska Lipizzanerna från Sveriges huvudstad och chockoffensiva topptippade Olofström, räcker upp en hand!

Vi har spelat tre av 14 omgångar. Vi har mött tre lag som är hårt tippade att knipa tre av de fyra Play Off-platserna. Och vi har spelmässigt hållit hyfsat jämna steg. Katastrof?  Knappast!

Det är 33 poäng kvar att spela om. Förra året krävdes det "bara" mer än 19 poäng i Allettan Södra för att knipa fjärdeplatsen. Kan jag då bara få upplysa herrskapet om följande: Vi har (bland annat) kvar att möta Hästen hemma samt Mariestad och Skövde både hemma och borta. På motsvarande fem matcher i division 1 E tog vi 14 poäng. Fattas bara fem ytterligare, med anda ord.
Omöjligt? Nja!

Lägg därtill att topplagen i Allettan känns minst lika starka i år. Jag tror, med andra ord, att det inte kommer krävas lika många poäng för att ta sig till Play Off den här säsongen.

Mycket diskussioner om Vimmerbys defensiv senaste dagarna. Visst kan jag förstå det. Men som sign ”Nisse” menade häromdagen, "it takes six for defending” – inte bara två backar.

Seger mot Mariestad, Kallinge och Skövde i kommande tre matcher. Då har vi åtta matcher på oss att ta de ytterligare fem poängen, som krävs/krävdes för att komma bättre än femma i fjol. Allvar? Skrattmatcher som väntar!

Men det krävs å andra sidan också en hel formation i anfallsspelet - inte bara tre forwards.

.


Kommentarer
Postat av: Rulle

Nej då, kört är det inte och noll pinnar e ingen katastrof. Förlusten mot Olofström var däremot onödig, VH var det bättre laget, men man förlorade på slarv, skitmål och ineffektivitet. Borde blivit tre pinnar där...

2012-01-10 @ 10:18:54
Postat av: LGSPORTS

Poängen kan ju komma imorgon mot Mariestad, LGSPORTS

Live sänder från Katrinhallen i Mariestad. Mer info på LGSPORTS.SE

2012-01-10 @ 17:55:28
URL: http://www.lgsports.se
Postat av: SL

VH har ju vilat sig i form , tydligen inte ,tillräckligt. Vi ses i ettan !!

2012-01-10 @ 20:27:44
Postat av: R

välkomna ner på jorden...

2012-01-10 @ 22:54:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0