31 timmar kvar...

Den litauiske landslagsmålvakten, Mantas Armalis, har gjort stor succé i Tranås. Med en räddningsprocent på närmare 94 tillhör han en av de absolut bästa målvakterna i hockeyettan. På fredag möter ju Vimmerby Tranås på bortaplan, men då får hemmalaget klara sig utan sin levande vägg. Armalis är nämligen upptagen med OS-kvalspel för Litauen. HV:s J20-keeper, Viktor Kokman, lånas in istället.

 

Förra veckan satte nån Teliagubbe spaden rakt i Internetkabeln ute i gatan och bredbandet låg nere ett par dagar. När man sedan ringer och felanmäler det icke fungerande bredbandet till Telia, uppmanas man att besöka www.telia.se, för där kan man lösa många problem själv. Ehhh…?


Mer Tranås. I går blev det klart att skadeförföljde forwarden Oskar Hane får lämna klubben. Borlänges poängkung värvades till Tranås i fjol, men har haft svårt att hitta rätt i E-serien.

 

Mariestad BoIS bröt ju kontraktet med målvakten Daniel Odehag i förra veckan. Sportchefens motivering: ”…han har inte visat rätt inställning på träningarna, därför har vi valt att erbjuda honom en plats i J20”, får väl ses som en finare omskrivning av ”ta ditt pick och pack och försvinn så fort som möjligt”.

 

I serien ”idiotiska kvällstidningsrubriker” kom turen igår till Expressen att briljera. Eller vad sägs om:
SVT-meteorolog förklarar flämtdramat i sändningen. Svårt andfådd tog Åsa Rasmussen hand om vädret. Här berättar hon om sekunddramat.

Flämtdramat…? Men allvarligt talat!

 

31 timmar kvar till nedsläpp. Superderbyt mellan Västervik och Vimmerby i morgon kommer bli nåt utöver det vanliga. Lite som på den gamla goda tiden. Kan vi hoppas på 300-400 Vimmerbybor och totalt bortåt 2000 på läktaren?

Vimmerby ges bara 34% chans av Svenska Spel att vinna morgondagens match. 2,35 är vad som erbjuds på VH-seger.

 

 

.


Kommentarer
Postat av: RCA

VIK har tre(!)backar borta från en backbesättning som i sin helhet består av blott sju stycken. Inte så många kvar då med andra ord. Undrar hur man kommer att lösa den lilla nöten i VIK. Om inte annat så av denna anledning borde Vimmerby vinna matchen.

2012-11-06 @ 13:02:33
Postat av: Berg

Äääh, favoritskapet på VIK, hemmaplan och 4:a i tabellen!

Ska bli kul se Hedblad igen. Får han inte något tryout eller liknande med något lägre lag i Allsvenskan nästa säsong är det ett underbetyg till deras scouting.

2012-11-06 @ 16:04:36
Postat av: Anonym

Favoritskapet ligger hos VIK, kul att se hur dom löser det. Hoppas båda lagen går till allettan, för att få publikmatcher efter jul.

2012-11-06 @ 18:32:48
Postat av: Jocke

Knappast att vik är favoriter här. Spelet har inte varit bra på sistonde och man saknar en del backar.

2012-11-06 @ 19:37:55
Postat av: Vik

VH har en del att bevisa. Kval mot allsvenskan är uttalad mÅlsättning.

Svar: Jasså? Av vem?
vhbloggen.blogg.se

2012-11-06 @ 20:37:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0