Temperaturen stiger inför onsdagens superderby

Jag har inte varit mycket på hemmaplan i helgen, därför lite si och så med aktivitet på den här sidan.
 
Det verkar ha gått hett till i Skövde i går. Matchen mellan SIK och Västervik, som egentligen tillhör den 17:e omgången, spårade ur fullstädnigt på slutet. Bland annat fick en läktarsektion utrymmas, sedan det varit rejält karambolage mellan spelare/ledare i VIK:s bås och publiken (?!) bakom dem.
Man kan lugnt säga att det skiljer mil mellan hur de båda paternerna uppfattade matchen och det som hände. Läs VIK-tränaren Mattias Karlins uttalanden i Västerviks Tidningen och jämför det med referatet på Skövde IK:s hemsida.
 
VIK-backen Niklas Grahn propade Skövdes Jonatan Bremer i den första perioden och fick match penalty, vilket per automatik innebär att han är avstängd i onsdagens superderby mellan Västervik och Vimmerby. Eric Przepiorkas matchstraff kommer dock inte rendera i någon avstängning. Apropå Eric Przepiorka, så svarade han och Fredrik Asplund för 1+1 vardera i går.
 
Och apropå superderbyt i Västervik i övermorgon. En buss med sponsorer och fans är fylld. Till den andra bussen har nu ett knappt 50-tal galningar anmält sig. Så om du ska åka supporterbuss till Västervik på onsdag, får du skynda dig att anmäla dig, så vi vet vilken storlek på buss/hur många bussar vi ska låta gå.
 
Anmälan sker på följande möjliga sätt:
  • Sms till  070-309 11 90
  • Mejl till [email protected]
  • Skriv en ”kommentar” till det här inlägget (kommer självklart inte publiceras)

Vilket sätt du än väljer så måste du ange hur många personer anmälan avser samt namn på dessa.

Pris: Kostnaden för resan är 100 kronor per person. På bussen betalar och får du också matchbiljetten (vi kommer att släppas in i en separat entré), kostnad för den är 80 kronor. Så ta alltså med dig en hundring och fyra 20-lappar för kontant betalning med jämna pengar.

Tid: Avresa från ishallen kl 17.30.

 

 

.


Kommentarer
Postat av: VH

Har för mig att VH hade samma problem med Skövdefolket förra året.

2012-11-05 @ 14:52:37
Postat av: RCA

Referaten från Skövdefolk känner vi ju till väl vid det här laget. Oavsett vem som ger sig på uppdraget att skildra en tilldragelse verkar de ha samma egendomliga målsättning: att till varje pris ge självgodheten och enögdheten ett så tydligt tvådimensionellt ansikte som möjligt.

Hur gammal är deras tränare egentligen: Fyra och ett halvt? Eller lider han av någon sällsynt, grav varseblivningsdefekt?

Åtminstone har jag läst de där närmast oändliga draporna på SIK:s hemsida för sista gången. Så mycket enahanda pladder enbart för att bekräfta sin egen inskränkthet. Vilket satans tönteri!

2012-11-05 @ 16:24:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0