Så var det dags för nästa holmgång...

Som vanligt, när det gäller match mot Skövde, så bjuder motståndarnas hemsida på en lång och innehållsrik förhandsartikel, med intervjuer från båda läger samt med subj.....ehhh...objektiva synpunkter från artikelförfattaren. Du hittar texten här.
 
Vi visste ju sedan tidigare att relationerna mellan Mjölby och Västervik väl inte var de allra bästa. Mjölbys tränare, Mikael Kvarnström, bidrog väl inte direkt till att förbättra dem efter gårdagens match (VIK-seger med 7-4 på bortaplan). Så här sa han till Peter Mildeaus på Corren:
"De kör med mycket slag och filmningar. Och det är fler lag än vi som irriterat oss över deras sätt att spela."
 
Seger mot Skövde i morgon och det ser riktigt bra ut inför de sista omgångarna. Förlust - och det ser fortfarande riktigt bra ut...
 
Nästa spelare att (åtminstone officiellt) lämna det sjunkande skeppet Borås HC, är Johan Lorraine, som fortsätter i Botkyrka.
 
Fyra hemmamatcher kvar. Vita Hästen, Västervik, Tranås och Mariestad. Vem fan regiseerade den här serien? Bra gjort, i vilket fall!
 
2+2 av stekhete VH-fostrade centern Eric Karlsson, 19 år, i Gislaveds segermatch (5-2) mot Boro/Vetlanda i går. Eric ligger nu femma i tvåans skytteliga med 18 pinnar (8+10) på 15 matcher.
 
Avlsutningen på Per-Erik Odhs förhandsartikel på Skövde IK:s hemsida:
" Billingehov är vår hemmaborg! Skövde är ett otroligt starkt hemmalag! I mål hittar vi Johan Salomonsson som aldrig förlorat med laget! SIK spelar alltid med starkaste laget! SIK spelar med energi! SIK spelar disciplinerat! Vi är trygga i vetskap om vad våra krigare kan! Vi är röda och vi är vita! Skall Vimmerby lyckas lugga Skövde på några poäng under fredagskvällen krävs det nog att de spelar otroligt bra. Jag ser Skövde som favoriter och jag känner mig Trygg i det!"
 
All heder! Här handlar det i alla fall inte om att fega ur och lägga över favoritskapet på motståndarna. Men jag tror trots allt att det finns en motpart som vill försöka sätta åtminstone någon liten käpp i hjulet....
 
 
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0