Strömberg landar in i Västervik för ett mellanspel

Backbrist i VIK. Svår backbrist. Och in i truppen, som ett gästspel i första hand för en match, kommer.... Conny Strömberg?!?!?!

Man kan i alla fall inte beskylla Stolt, Lind och de andra i sportgruppen (ja, jag vet att det är tränare Karlin som ligger bakom den här kontakten) för att fega ur när det gäller värvningar. Först var det kontroversielle Przepiroka. Nu är det Conny Strömberg (som lämnade Asplöven i dagarna), som i väntan på allsvenskt kontrakt med någon annan klubb, landar in i Västervik för åtminstone en match. Känns kortsiktigt. Känns inte alls som det VIK behöver. Men samtidigt känns det som en sjukt skön värvning. Jag tänker inte närmare gå in på Strömbergs bakgrund - det har tillräckligt många avhandlat redan. Men en sjuhelvetes sniper är han i alla fall. Och en småskojig nykomling till vår serie. Även om det nu bara blir någon eller ett par matcher, så tillför det energi och glädje till både spelare och fans. Kul
 
Misstänker dock att den här paniklösningen verkligen besannar ryktena om att både Heed, Hedblad och Georgsson är långt ifrån friska. Det ryktas om att samtliga dessa tre spelade med influensa i kroppen i går (Heed klev ju av inför sista perioden och Hedblad bad om att få göra detsamma). Lägg därtill att backen Andreas Lind är tveksam inför morgondagens match mot Mariestad p.g.a. personliga orsaker.
 
Vi är många VH-fans som åker till Tranås i morgon medelst buss och bil (bussen avgår 17.15 från ishallen och det finns fortfarande typ 4-5 platser kvar), som kommer hålla extra koll på resultattavlan i morgon. För lika glada som vi är över att vi slog VIK i går, lika gärna vill vi att VIK vinner mot alla andra lag och tar sig till Allettan. De också!
 
Olofström kastar ut tränaren Tim Brithén med huvudet före. Klubbens officiella förklaring lyder: "Klubben och Brithén har olika uppfattning om hur verksamheten ska bedrivas", vilket till vanlig svenska kan översättas med: "Spelarna hatar honom, klubbledningen likaså. Hoppas han försvinner snabbare än en avlöning". Kan bara kallt konstatera att båda Olofströms värsta slagskämpar nu utslängda ur klubben. Hade det inte varit enklare att behålla Prez från allra första början?
 
 Danne, fixar du ett ex av boken till mig?
 
 
.

Kommentarer
Postat av: RCA

Lite upprättelse för Prez då alltså. När drevet gick och ALLA förfasade sig över den amerikanske våldsverkaren, var det INGEN som ens reflekterade över Tim Brithéns roll i det inträffade. Jag känner förstås inte till den och det är inte så lämpligt att knocka sin tränare, men de där typiskt svenska talkörerna som börjar kackla i stämmor så fort det händer något är alltid lika tröttsamma.

Hörde förresten att Niklas Lidström skulle spela 4 minuter i första perioden i kväll mot Mariestad. Undrar om det stämmer...

2012-11-09 @ 10:12:14
Postat av: stefan

Hörde att Grahn i vik fick 5 matchers avstängning...

2012-11-09 @ 11:49:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0