Tång tillbaka när VH möter formsvagt Kumla

Kumla borta i kväll och räkna inte med att det går lika lätt som senast hemma (seger med 7-1 mot ett galet pressande Kumla, som öppnade upp oceaner för snabbt vändande VH-spelare).

 

MEN! Med en något så när normal insats och inställning av Vimmerby, så ska det bli tre viktiga poäng. Kumla, som innan säsongen startade tippades att vara med och slåss om en Allettanplats, är seriens i särklass formsvagaste lag med elva förluster på de tolv senaste matcherna. De fem senaste matcherna har get fem förluster och 7-19 i målskillnad.

 

Backen Henrik Tång återkommer i Vimmerby Hockey efter några dagars sjukdom, vilket gör att Pelle Ström får kliva åt sidan. I övrigt samma lag som senast mot Vita Hästen.

 

Av samtliga mål som gjordes i den senaste omgången av E-serien var det bara två stycken som INTE bokfördes med dubbelassists. Imponerande! Ska vi se om vi kan nå 100 % dubbelassists i kväll då gubbar? Vore ju i så fall det optimala beviset på bedårande vackra mål och idel klapp-klapp-spel runt om i isladorna.

 

Mycket snack om domarinsatserna i söndags. I Vimmerby var båda lagen arga. För att inte tala om i Tranås, där Västerviks spelare och ledare var nära att explodera. 4-0 till Tranås var visst inte siffror som speglade matchen.

 

Vita Hästens nyförvärv Carl-Johan Svensson, sa så här på twitter efter 3-1 mot Vimmerby:

 ”Tar man idag bort domarens endel horribla utvisningar tycker jag vi dominerar matchen emot Vimmerby.”

Så om man inte tar bort dem (de horribla utvisningarna), så var det Vimmerby som dominerade? Eller vad menar karl´n?

 

Unge Hästen-backen Victor Lindman har blivit en riktig snackis. Med all rätta, visade det sig. 17-åringens insats mot Vimmerby imponerade verkligen. Här har Vita Hästen nåt stort på gång.

 

VH-forwarden Marcus Schelin var i söndags utlånad till division 2-laget Motala AIF. Visserligen föll man med 8-3 i bottenmötet mot Falköping, men Schelin svarade för ett av målen och passade fram till de båda övriga.

 

När man kollar tabellen i div 2 södra B, tror man nästan att man läser den upp-och.ned, i jämförelse med hur det såg ut ”förr”. Lund i topp - Gislaved, Osby och Limhamn i botten. Sjukt jämnt dock. Bara sju poäng som skiljer mellan de sju första lagen när 16 omgångar är spelade.

 

Känns dock som att tvåans stora förhandsfavoriter, Tyringe, äntligen har kickat i en högre växel . 22-4 på de tre senaste matcherna och i söndags blev det seger mot serieledande Lund borta med 5-2. Tyringe nu bara två poäng från serieledning på sin andraplats.

 

Om du missade målen mellan Vimmerby och Vita Hästen i söndags, så finns de utlagda här av Vita Hästen-TV, som var på plats och filmade.

 

Den rutinerade defensive Mörrumsbacken Jonas Karlsson, som värvades från Karlskrona och som har mer än 350 division 1-matcher på kontot, lägger skridskona på hyllan med domedelbar verkan. Det är hans civila karriär som sätter stopp för hockeyn.

 

Om du inte åker till Kumla i kväll, så följer du matchen enklast här.

 

 

.


Kommentarer
Postat av: Dodde

Haha pinsamma Västervik, speglade inte matchen? hur vore det om spelarna slutade gråta och spelade tills domaren blåser...?

2012-11-28 @ 13:14:37
Postat av: Berg

Gillar Marcus. Hoppas han kommer igång. Han kan gå på mål och skjuter gärna.

2012-11-28 @ 16:04:00
Postat av: christian

Nu är det väl dags för spaak att hitta ett nytt jobb. Tack för dålig coaching spaak. 40 mil i önödan . Sämsta insatsen i år. Besviken supporter

2012-11-28 @ 21:48:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0