Nu kräver vi dopningsutredning av skyttekungen!

Jocke Hedblad gjorde fyra mål för Västervik i går och nu är den hypervasse snajpern uppe i total poängledning. Vi är många som har förundrats över hur han har blivit en så sjukt bra spelare och kanske kan vi nu glänta på dörren till en förklaring. I dagens Västerviks Tidning berättar Jocke om sin succé:

”Jag har gjort fyra mål i tvåan tidigare, men jag har aldrig gjort fyra mål i ettan så det var lite av ägglossning.”

Ägglossning, alltså. Inte islossning eller någon annan sorts lossning, utan just ägglossning. Helt klart ett fall för dopningspolisen. Vi i motståndarlagen kräver en omedelbar utredning om tillskott av ogiltiga könshormoner.

 

Efter gårdagens seger mot Kumla har nu Vimmerby Hockey gjort flest mål av lagen i E-serien. Närmare bestämt 60 stycken på 14 matcher. Och för bara några omgångar sedan var frustrationen enorm över ineffektiviteten framåt.

 

Boro/Vetlanda har inlett division 2-säsiongen klart under förväntan. Laget huserar i de nedre regionerna av tabellen, men det finns dock de i laget som håller stilen. Bröderna Thomas och Tobias Josefsson, exempelvis. Tillsammans har de gjort mer än en tredjedel av lagets hittills 30 mål (elva stycken).

 

Apropå division 2, så fortsätter VH-fostrade forwarden, Eric Karlsson, att ösa in poäng för sitt Gislaved. Totalt har det blivit 6+6 på de åtta första matcherna.

 

I förrgår presenterades han som ny back i Västervik och i går bröts kontraktet. J20-spelaren från IK Oskarshamn, Erik Gustafsson, var tänkt att ersätta Johan Andersson, som har flyttat till Norge, men hans sejour i VIK blev rekordkort. Tydligen kunde Erik inte lösa jobbsituationen.

 

Wikipedias beskrivning av ordet ägglossning: "Ägglossning (eller ovulation på Latin) är när ägg lossnar från äggstocken. Efter ägglossningen fångas ägget upp av äggledaren. Det är vid transporten genom äggledaren mot livmodern som befruktning kan ske. Hos människor sker ägglossning runt två veckor före menstruationen."

.

 .


Kommentarer
Postat av: Jens

Hahaha!!! Stackars Hedblad. Hjärnsläpp på tidningens redaktion eller???

2012-10-29 @ 09:30:26
Postat av: L

Risken är ju att han blir lite extra pilsk en sån kväll. Det gãller fôr lagkompisarna att akta sig i duschen. À andra sidan går det över om någon vecka då kan han bli lite retligt istället !-)

2012-10-29 @ 12:54:27
Postat av: Roger

Faktum är att Hedblad sa exakt så till reportern

Svar: Jo, jag hörde talas om det. Men bara därför kanske man inte skriver helt ordagrant i tidningen?
vhbloggen.blogg.se

2012-10-29 @ 13:59:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0