"Vi var bra med i de två första perioderna"

Elva omgångar och sist i tabellen. Då fick det vara nog. I dag meddelande Karlskrona HK:s sportchef, Carl-Johan Höök, att klubbens tränarduo Tomas Kempe och Oskar Andersson fått foten med omedelbar verkan. Eller så sa han inte ordagrant, utan det var visst nåt om att ”klubben beslutat att avbryta samarbetet med…osv.”

Ny duo i båset blir Team Manager Tobbe Karlsson och … just det - Carl-Johan Höök. Denna lösning är dock inte långsiktig, utan klubben söker ny tränare. En inte allt för vågad gissning är väl att det blir Janne Karlsson, som fick kicken från Växjö i går, som framöver kommer att pendla de dryga tio milen från hemmet till Karlskrona.

 

Grästorps tränare, Anders Lundström, tycker så här i dagens NLT efter 1-10 mot Vimmerby.

”…vi var bra med i de två första perioderna. Vimmerby fick dock lite för enkla mål.

Känner ni igen resonemanget? Efter Vimmerbys 10-3 i premiären, sa Lundström så här:

”Vimmerby var kanske värda att vinna men inte med de här siffrorna. Vi hade många chanser, men fick inte pucken i mål. Jag är lite irriterad över att vi ger bort matchen så tidigt. Vi bjuder på alldeles för mycket...

20-4 efter två ganska jämna matcher, alltså. Grymt grabbar!

 

VH-fostrade centern Eric Karlsson, som i år spelar i division 2-laget Gislaveds SK (i IK Oskarshamns J20 i fjol), har inlett säsongen lysande. Hela åtta poäng (5+3) på de tre första matcherna från 19-åringen och i gårdagens segermatch hemma mot Jonstorp (7-5) var Eric, som då svarade för två mål och två målgivande passningar, isens kung. Gislaved ligger tvåa efter Sölvesborg i division 2 södra B.

 

.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0