Domarna fick iskalla handen från förbundet

De som ser till division 1-klubbarnas allra bästa, alltså Svenska Hockeyförbundet, meddelade ikväll genom Firma Lunström och Andersson, att man inte över huvdutaget ämnar sätta sig ner och lyssna på vad division 1-domarna har att säga. Ersättningen är bestämd för säsongen och domarnas klagan kom alldeles för sent.

Man anger flera skäl, men ett av dem är bland annat att "Division 1-föreningarna klarar inte med så här kort varsel en cirka 25-procentig höjning av domararvoden". Nähä? Säger vem? Har fortfarande inte hört det från någon klubbchef eller ordförande.
 
"Så här kort varsel"? Var det inte fyra månader sedan ni fick den första hinten från Domarföreningen om en diskussion kring arvodena? Att ni inte agerar förrän tre månader senare är kanske ovidkommande?

Som jag sa tidigare: Det är ett stort ansvar ni har tagit på er genom att sköta den här frågan världsrekorduselt. Eller har ni en lösning i bakfickan? Kanske division 4-domare till enkronasmatchen mellan Vimmerby och Vita Hästen nästa fredag? Det står ju bara en halv miljon kronor på spel för vår förening.
 
 
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0