Hektisk helg för Vimmerby Hockey

Match i går kväll, klockan 07.00 i morse ringde väckarklockorna på vandrarhemmet vid Zinkensdam, nyligen avslutades förmiddagsträningen i Väsby och i eftermiddag är det match igen. Ingen rast och ingen ro för Vimmerbys hockeykrigare med andra ord.

 

Efter gårdagskvällens 8-0-seger mot Järfälla, väntar i dag nästa träningsmatch. För motståndet står Järfällas seriekollega i division 1D, Väsby. Nedsläpp kl 15.00.

 

Pratade nyss med tränare Spaak och han tyckte att allt hittills hade varit som förväntat på lagets tredagars Stockholmsturné.

- Det är svårt att dra några större växlar på gårdagens match. Resultatet är nog en kombination av att vi är ett bra lag och att Järfälla kanske inte är det. Återigen var vi segstartade och gjorde en medioker första period, men efter att ha visat piskan i den första pausen tände killarna till.

- Det finns väldigt mycket som ser bra ut, berättar Spaak, som fick klara sig utan två av sina ordinarie backar.

Henrik Tång har en lätt ”lower body-skada” och är kvar på hemmaplan, medan Emil Wahlberg har varit lite krasslig den senaste tiden och satt på bänken igår.

 

Många är nyfikna på Tobias Jonsson återkomst till Vimmerby. IK Oskarshamns-backen spelar ju med Vimmerby den här helgen (till att börja med).

- Visserligen sattes inte försvaret på några större prov, men det syns att Tobbe är en välutbildad klassback med rutin från spel högre upp i seriesystemet. Han är rejäl runt kassen och gör inte många misstag, kommenterar Anders Spaak.

 

I dag är det GP-speedway i Målilla som gäller, så det blir inga uppdateringar med hockeyresultat under kvällen. Ett tips är att gå in på twitter och leta upp Vikke Allvin. Skulle inte förvåna om han droppar en och annan rapport från VH:s match.

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0