Nån som hann se hemvändare Modigs projektil?

23 minuter och 20 sekunder. Så lång tid tog det innan Vimmerbypubliken fick bekanta sig med hemvändande Markus Modigs beryktade handledsskott. Vare sig vi på läktaren eller Kallinges målvakt Martin Pettersson hann se pucken innan nätet stod som en strut bakom honom.

 

Angenäma problem för tränare Spaak inför seriepremiären på söndag, då Henrik Tång, Eric Johansson och Jim Nordh är tillbaka i laget igen. Tufft att peta någon från i kväll, även om det självklart är så att dessa tre tunga pjäser kommer att ta varsin plats. Men vilka tre ska då får stå åt sidan? Vilken konkurrenssituation det är i år!

 

Man ska inte fokusera på missar eller le åt andras olycka. Men eftersom jag vet att Björn Jonason inte tar illa upp och eftersom han trots allt gjorde två mål i kvällens match och i övrigt var lysande, så tycker jag det är okej att bara så där i förbifarten nämna hans miss i slutminuten. Kallinges målvakt utplockad, Björn elegant framspelad av Jakob Karlsson (skulle ha blivit hans femte målgivande passning denna kväll) och helt fri med målet ska Björn bara lägga in pucken till avgörande 5-2. Men det gick ”sådär”. Hans eleganta backhandsmash till 4-2 väger dock gott och väl upp missen.

Björns egen sammanfattning på twitter i kväll:

” Skön 5-2 seger mot Krif. Kommer dock inte kunna sova efter kvällens bedrövliga miss...”

 

Division 2-laget, Boro/Vetlanda, besegrade i kväll vår seriekollega, Tranås AIF, med hela 6-3 på bortaplan. Vad ska man dra för slutsatser av det?

 

Blev så sjukt glad när jag idag fick ett mail från Sang Chin i Kina, som berättade att vi tillsammans skulle dela på en transaktion på $ 21,5 miljoner som skulle göras till hans bank där, men med mig som mottagare. Han bifogade till och med sin mailadress om det var något jag undrade över. Schysst som fan! Blev dock lite misstänksam när jag fick se att det i avsändarraden i mailet stod namnet ”Beverly Roberts”. Är det nån som vet om Beverly och Sang kanske är släkt eller möjligtvis kompisar, så det är ok? Han kanske bara har lånat hennes dator och skickat mailet därifrån. Jag menar, man har ju hört så mycket om folk som försöker luras via nätet, så det är ju bäst att vara på den säkra sidan.

 

 

.


Kommentarer
Postat av: Aigars

"Division 2-laget, Boro/Vetlanda, besegrade i kväll vår seriekollega, Tranås AIF, med hela 6-3 på bortaplan. Vad ska man dra för slutsatser av det?"

Tja, slutsatsen måste nog bli att årets upplaga av taif är bedrövliga, eftersom boro är allt annat än bra.

2012-09-13 @ 08:56:18
Postat av: Berg

Spelar Myggan fortfarande?

2012-09-13 @ 11:15:33
Postat av: Micael

Jajjemän!

2012-09-13 @ 12:02:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0