Strejk? Inte strejk? Möte? Inte möte?

Avslutade förra inlägget med orden "Om nu inte den här soppan hinner ta ytterligare en vändning innan mötet i morgon".
 
Och att man inte har lärt sig att yxan raskar över sjön snabbare än räven kastar grisen ur säcken, är ju en gåta, med tanke på de drygt 40 år som man har trampat på den här jorden. För "en annan vändning" är just precis vad den här soppan verkar ha tagit. Ännu en gång...

Mellan de stridande parterna i domarkonflikten har det under eftermiddagen stångats, diksuterats vem som har sagt vad, diskuterats vem som inte har gjort vad, penetrerats varför man ska ha tisdagens diffusa möte i Stockholm samt, enligt trovärdiga källor, till och med även mätts längder på både det ena och det andra (mest det ena). För övrigt så till den milda grad att det nu riskerar att inte bli något möte mellan domarföreningen, hockeyförbundet, de allsvenska domarna och Hockeyettan över huvudtaget. Har fått detta berättat för mig från två olika håll i kväll men det finns en del detaljer som skiljer sig åt, så det är nog vettigast att inte tillmäta dess källor sitt 100 procentiga förtroende än.

Bara att krypa till kojs och se vad morgondagen har i sitt sköte. Kan knappt vänta på att få vakna. Måtte det bli tisdagmorgon snart!
 
 
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0