Straffseger för VH i första träningsmatchen

Visst är det väl ändå, så här års och i den outhärdliga sommarvärmen, lite uppfriskande och svalkande med personer och händelser som sticker ut? Återkommer till det i kommande inlägg, men kan säga att vår norske vän, Robin Olsen-Syversen, ligger högt på den listan.
 
Själv kan jag tyvärr inte räkna mig till den kategorin. Min egen bloggtorka har ju varit rekordstor de senaste månaderna. Men nu gör vi ett krampaktigt försök igen, så får vi se hur det går...
 
I kväll inledde Vimmerby Hockey försäsongens träningsspelande med att besegra hårdsatsande Visby-Roma (deras tredje träningsmatch) på bortaplan med 2-1 efter straffar. Jakob Karlsson kvitterade i slutet av matchen i PP och Björn Jonasson avgjorde i straffläggningen med att prickskjuta via stolpen och in.
 
Såg att backen Sebastian Owuya (brorsa till Mark och i fjol i Västervik) är klar för Sundsvall. Just det, han som dissade svenska division ett och skulle utomlands. Jaja...
 
Skön grej att Arlanda Wings benhårde sportchef Mike Beharell kickar båda tränarna innan säsongen knappt ens är igång. Fast enligt Beharell har de inte fått sparken. Fast enligt tränarna själva, Mikael Trång och Viktor Schumertl, så har de visst fått det. Och ordförande Nils Ekmark har inte en aning, utan hänvisar till Beharell.
När tidningen UNT undrar om den hårdhudade sportchefen själv ska ta över tränarsysslan, blir svaret: "Jag är van vid att vara både General Manager och coach så det är en möjlighet."
Oddsen på att han snart står i båset (igen) då?
 
Återkommer snart med lite kloka ord från vår nye tränare, Tomas Sandlin, efter kvällens match.
 
 
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0