U15 överglänste A-laget under lördagen

Träning och match i går, träning i förmiddags och sedan match i dag igen. Inte konstigt att det stundtals var både sega ben och trötta skallar på Vimmerby Hockeys killar idag.
 
Gårdagens straffseger mot Visby-Roma följdes idag upp med en solklar 5-0-förlust. Efter en mållös första period kollapsade laget i den andra perioden, som man förlorade med 4-0 efter att ha dragit på sig en hel del utvisningar. När sedan 5-0 kom direkt i inledningen av den tredje perioden (även det i powerplay) var matchen definitivt stängd. Vimmerby vann dock skotten: 33-38 (6-10, 18-8, 9-20).
 
Ett stenhårt träningsläger på Gotland var ändå vad VH behövde, som ju ligger en vecka efter med isträning efter strul med is i hemmahallen.
 
Desto bättre går det för Vimmerby Hockeys 15-årslag i Nordic Youth Trophy, som avgörs i Värmland. Bland de 30 deltagande lagen hittar vi bland annat  HV 71, Karlskrona, Våleränga, Mora, Södertälje, Löreskog, Frölunda, Rögle, Modo, Karlskoga, Zug, Färjestad, Oskarshamn - och så Vimmerby...
 
Tidigare i veckan har VH tagit meriterande vinster mot bland annat Modo och HV 71. Efter segrar i dag mot IK Oskarshamn och Huddinge, står det klart att Vimmerby slutar tvåa i sin A-slutspelsgrupp och får därmed spela match om tredjepris i morgon mot Frölunda Indians. En suverän prestation, även om killarna sjävlklart grämer sig över att man bara var ett ynka mål från att få spela final.
 
Skitbra jobbat killar!
 
 
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0