Duktiga ungdomar och ihopläkta seniorer

Totalt fem Vimmerby-spelare är uttagna när Småland Röd och Småland Gul (nästa säsongs tv-pucklag) samlas i Växjö den 6 januari för matcher mot Skåne.
I Småland Röd hittar vi backen Hugo Petersson samt forwarden Jakob Heljemo och i Småland Gul återfinns målvakten Max Petersson, backen Adam Koponen och forwarden Tobias Fridh.

De båda Smålandlagens spelare kommer från HV71 (7 st), Oskarshamn och Vimmerby (5 st vardera), Troja Ljungby och Växjö (4 st), Värnamo och Västervik (3 st), Nässjö, Tranås och Åseda (2 st), Alvesta, Boro Vetlanda, Dalen, Kalmar, Lenhovda och Tingsryd (1 st).

 

Kul att se att återväxten i föreningen är så pass bra. Lägg till detta att Smålands Hockeyförbund kallade sju stycken VH-spelare i årskullen efter, de födda år 2000, då Kalmarzonen samlades för träningsläger och matcher mot Jönköpings- och Kronobergszonerna härom veckan.

 

Positiva nyheter på skadefronten. Björn Jonason meddelade idag att han kastar gipset på måndag. Även i övrigt (Emil Wahlberg, Alexander Holmberg, Markus Modigs och Tobias Ternelius) är det flera glädjande besked som väntar. Eftersom jag vet att Vimmerby Tidning kommer köra en artikel på ämnet i morgon, väljer jag att låta dem droppa newsen. Det är viktigt med en god relation till lokalpressen ;-) Citerar här senare under morgondagen.

 

Just nu pågår den rafflande striden om F-seriens sista Allettanplats. Följ den på stats.swehockey.se. I skrivande stund ser Helsingborg ut att snuva Mörrum på den, då man leder den helt avgörande matchen lagen emellan med 3-2 i slutet av tredje perioden. Kristianstad leder mot Nybro och ser ut att göra Tingsryd och KRIF sällskap till Allettan. Enda sättet som KIK nu kan bomma Allettanbiljetten på är att Helsingborg vinner borta mot Mörrum i over time eller på straffar. Då landar alla de tre lagen på plats 3-5 på 57 pinnar och målskillnad avgör.

 

.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0