Vimmerby överklagar inte Mitman-domen

Vimmerby Hockey kommer inte överklaga den friande dom mot Västerviks forward Simon Mitman som Disciplinnämnden för Region Syd avkunnade härom dagen.
Det var i matchen mellan Västervik och Vimmerby för några veckor sedan som Mitman fällde Vimmerbys skyttekung Björn Jonasson i samband med matchens första tekning. Jonasson föll så illa att han bröt benet.
 
- Anledningen till att vi valde att anmäla till Disciplinnämnden var för att få utrett om det är okej att agera som Mitman gjorde. Nu har Disciplinnämnden sagt att det var det, så vi accepterar det. För framtiden är det bra att få det klarlagt, säger Vimmerby Hockeys ordförande Ingemar "Ingo" Johansson.
- Från och med nu tänker vi inte lägga mer energi på detta utan blickar istället fram emot Allettan och har fullt fokus på det.
 
 
.

Kommentarer
Postat av: Jojo

De e ju faen helt onormalt att det först ska tjatas om att Vimmerby anmäler. Sedan ska de tjatas om att Vimmerby INTE överklagar. Kliv för faen upp ur sandlådan, snaska i er dem sura godisarna och stoppa in nappen. Eller ge er!

2013-12-05 @ 21:06:16
Postat av: Roger Ekberg (som vågar stå för sitt namn)

Anonym tyckare vs Offentlig bloggare 0-64

2013-12-05 @ 21:10:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0