Svik nu inte våra sponsrande hjältar

Sjuuuukt viktig match mot Vita Hästen borta på onsdag. Supporterbuss(ar) är bokad(e) och ett 40-tal personer är redan anmälda. Och vad händer då? Jo, spelarna i vårt lag kliver in och lägger hundra pickadoller vadera till supporterresan. Laget subventionerar alltså bussresan med omkring 2000 kronor. Stort som fan!
 
Det innebär alltså att resekostnaden sjunker rejält. Lägg därtill att Vita Hästen kör "gå 2 betala för 1" på inträdet. Så billigt kan du inte ens se matchen på nätet. Så se nu till att anmäla dig till supporterresan, så vi vet om vi ska beställa 2, 3, 4 eller 5 bussar. För nu jävlar ska det härjas!
 
Ser fram emot att se hur många av våra övriga sponsorer som vill vara med och se till att bussarna till Himpan rullar gratis? Visa framfötterna nu när det behövs som mest!
 

Var: Avresa från Vimmerby Ishall.

Vart: Norrköping.
När: Cirka 16.30, onsdagen 13 februari. 
Hur: Buss! 
Anmälan: Till Vimmerby Hockeys kansli tel 0492 - 151 94, i Vimmerby Hockeys facebookgrupp eller i kommentarsfältet här nedan i bloggen. Ange namn och antal personer som ska med.
Kostnad: Osäkert (men förmodligen max en hundring), beroende på antalet resenärer och antalet sponsorer. Plus inträde förstås, men där Vita Hästen slår till och kör ”gå 2 betala för 1”.

 

.


Kommentarer
Postat av: Bosse Svensson

Du skrev tidigare om att Jonathan Öberg NHC hade skadat sig i knät men vet du hur han mår idag ? Frisk eller ?

2013-02-07 @ 13:58:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0