Lax-torsk på menyn i eftermiddag?

Nu går det sannerligen i ett. Seger mot Mariestad i onsdags, suddenseger mot Olofström i fredags och i eftermiddag tar vi emot Mörrum i hemmahallen.

 

Precis som i F-serien (Mörrum slutade fyra, två poäng före femman Helsingborg) har laget blandat och gett i Allettan. I inledningsmatchen imponerade man och vann med 2-1 borta mot Mörrum, för att sedan åka på storstryk (1-5) hemma mot Skövde i förrgår.

 

– Det är siffror som inte går att snacka bort. Vi har saker som måste rättas till, sa Mörrums lagkapten Erik Belin till BLT/Sydöstran efter den mardrömslika hemmapremiären.

 

Likt Vimmerby är Mörrum ett starkt kollektiv, med stabil defensiv där Oscar och Viktor Hedmans brorsa, Johan Hedman, har imponerat den här säsongen (också).

Framåt då? Ja, där saknas det sannerligen inte heller kvalitet, även om etablerade namn som exempelvis Daniel Brasar och Joakim Ohlsson har haft lite svagare säsonger än vad man kanske hade trott och hoppats på. Istället är det unga spelare som Emanuel Åström, Daniel Pettersson och novemberförvärvet från Borås, Johan Linnander, som har klivit fram och producerat.

 

VH-forwarden Adam Rundqvist på twitter i dag:

"Idag kommer Karlstadgrabben @emanuelastrom på besök i Vimmerby med sitt Mörrum. Ska välkomna han med en slashing och ev ett mål."

 

Mörrum-forwarden Emanuel Åström på twitter strax därefter:

"@AdamRundqvist haha ska bli kul att ses igen! Men jag hade varit rädd om min andra framtand om jag hade varit du;)"

 

Vimmerby uppges matcha samma lag som i segermatcherna mot Mariestad och Mörrum.

 

Om ett par timmar kör vi. Törs vi då ödmjukt få be om lax-torsk på menyn?

 

.


Kommentarer
Postat av: Rm

Vad är det för rookie som sköter liverapporteringen på swehockey??? Vem vann??

2013-01-06 @ 19:06:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0