Vimmerby vann efter straffar

Vimmerby drog det längsta strået i straffläggningen och fick med sig två ytterst välförtjänsta pinnar från kvällens match. Macke Modigs gjorde en kopia på den matchvinnande straffen hemma mot Mörrum och avgjorde även i kväll (enda målet i straffläggningen). Calle Brattenberger räddade Olofströms samtliga tre straffar.
 
Det är ju en gåta att det var samma lag som slog Olofström i kväll, som loosade hemma mot Mariestad i onsdags. Utöver ineffektiviteten fanns det absolut ingenting som påminde om den matchen.
 
Jim Nordh, Simon Dahl, Robin Ekström, Emil Wahlberg, Calle Brattenberger och (självklart) matchhjälten Markus Modigs bäst i Vimmerby.
 
Nu sover gänget i Karlshamn i natt, tränar i Olofström i morgon och sussar i Karlshamn natten mot söndag. Sedan är det dags för Mörrum borta. Ännu en i raden av nyckelmatcher.
 
Kan inte låta bli att citera kommentatorn på Steelers eminenta webb-sändning:
"Offensivt sett är Vimmerby det bästa lag vi har mött den här säsongen. Om Vimmerby spelar så här på söndag mot Mörrum så kan de räkna in tre nya poäng".
 
11 av 12 möjliga poäng till E-seriens lag i kväll...
 
 
.

Kommentarer
Postat av: Vvvvvvvhhhhhhhh

Nu spelare vi likadant mot Mörrum på söndag viktigt om VH kan ta ytterligare poäng, VH fajtas om en playoffplats

2013-01-25 @ 21:36:05
Postat av: Anonym

Klockren analys av Spaak, i dagens VT.All cred,till 3:e o 4:e ! Drivet , o farten ,satan alltså! Nu knyter vi handen i fickan och tar Mörrum på Söndag .Vet i faan om inte kedjorna sitter där,nu när Dahl är tillbaka? Kvittar väl om man spelar i 1:a eller 4:e det är ju ett lagspel,eller hur?

2013-01-26 @ 07:10:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0