Vass Olofströms-forward VH:s första nyförvärv

Alexander Holmberg. Där har du namnet på Vimmerby Hockeys första nyförvärv inför kommande säsong i division 1. VH:s sportchef, Fredric Jaensson har haft ögonen på den storväxte Olofströms-forwarden (kan spelas både som ytterforward och som center) en längre tid:

"En storväxt klasspelare som dessutom är rightare. Alexander kommer få en mycket viktig roll hos oss. Han skulle redan nu kunna spela ännu högre upp (har ett drygt 20-tal allsvenska matcher på kontot) men ser en stor möjlighet till utveckling hos oss,
 
Totalt ska vi ha in 3-4 nya spelare - en eller två backar och två eller tre forwardar. I och med att truppen samtidigt ska bantas innebär det att samtliga spelare från den gångna säsongens trupp tyvärr inte kommer få plats. Självklart är det tråkigt men nu jobbar vi bara utifrån klubbens bästa ur ett sportsligt perspektiv.

Jag har kontakt med flera väldigt spännande spelare, men flera av dem har fortfarande pågående säsong. De som ska tillföras vår trupp kommer vara spetsspelare av Alexanders kaliber, som går in i laget i en förstafemma."

Hittills kontrakterade för kommande säsong är: Calle Brattenberger, Henrik Tång, Emil Wahlberg, Pelle Ström, Jakob Isaksson, Jakob Karlsson, Robin Ekström, Adam Rundqvist, Simon Dahl och Alexander Holmberg.
 
 
 
.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ser ut som en okej värvning. Men verkar falla bort när det bränner till. 2p på 11 matcher i Allettan i år och 8p på 14 matcher året innan i sämre Alletta. Kanske ska han ersätta Marcus Schelin?

2013-03-27 @ 21:18:01
Postat av: stefan

anonym:
Vet du hur mycket speltid han fått, vilken line han spelat i osv först då kan du bestämma om han "verkar falla bort när det bränner till" i det här fallet tror jag att Jassa har full koll på vad han gör ser mycket bra ut....

2013-03-27 @ 23:05:58
Postat av: OIK

Han har pendlat mellan förstá och tredje. var bra första halvan av säsongen men försvann i allettan. mår nog bra att gå ner ett steg och utvecklas i en sämre klubb.

2013-03-28 @ 08:55:10
Postat av: Anonym

Varför ska truppen bantas...?

2013-03-28 @ 19:03:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0