VIK:s backbesättning nu komplett

I går blev Västervik IK:s backbesättning komplett, då det sista kontraktet skrevs och man nu har åtta kontrakterade backar. Namn på spelare släpper VIK senare den här veckan. Men som vi berättade häromdagen är Sebastian Owuya inte en av de åtta backarna.
 
Rubrik på nt.se härom dagen: "Vargarna lånar spelare till premiären"
Hon var nog ändå inte helt fel ute, hustruns helt motorsportnollade väninna, när hon förra sommaren frågade oss: "Ska ni till Målilla ikväll och kolla när de spelar speedway?"
 
Har i dag gjutit för första gången i mitt liv. Är oerhört stolt över att torkvindan till och med står rakt.

Kompisklubben Åseda IF spelar ju nästa säsong i division 2. Med på resan upp i seriesystemet följer även den gånga säsongens tränartrio Fredrik Pettersson, Peter Nilsson och Conny Svensson.
 
Avslutningsvis: Stort grattis Vimmerby Hockeys ungdomar, hos vilka det i går klirrade till i kassan. VH:s film i Svenska Spels tävling "Föreningens hjälte" röstades fram som fyra bland de tio finalisterna. De fyra första belönades med 25 000 kronor vardera. Och ett lika stort tack till alla er som har röstat under den gångna veckan.
 
.

Kommentarer
Postat av: T

Vilka är de tre backar som saknas här?

http://www.vikhockey.se/A-Troup.aspx

2013-05-01 @ 19:54:12
Postat av: smålänning

o ch en kanonvärvning för västervik från Åkers en riktig målspruta hjärpe ,skridskostark duktig såg honom i huddinge matchen mot åkers . drygt 40 p det säger lite om hans kapacitet.

2013-05-03 @ 09:05:42
Postat av: stefan

Stene:
Rent krasst ser Vik:s backar sämre ut än förra sessen och Hjärpe är inte lika intressant som Simon Mitman så på det hela så ser Vik svagare ut totalt... Men med så mycket bättre arbeten som finns i Västervik så är det väl bara att värva i höst eller hur....

2013-05-03 @ 23:03:53
Postat av: Acke

Stene/Smålänning: Så du menar att en kille som gjorde 11 mål på 40 matcher i en halvkass division 1 serie i fjol är en målspruta. Enligt dig blir ju alla spelare helt pltysligt helt fantastiska så fort de kommer till vik. De blir inte seriöst i längden.

2013-05-04 @ 11:21:18
Postat av: smålänning

det är väl inga dåliga lag som går till allettan o där gjorde ju svanström poäng ,jag tror dessutom att det är en myt att vissa serier är bättre än andra . Kom inte o påstå att Piteå är ett sämre lag dom smällde ju dit bla vita hästen ,även åkers hade ganska ok lag . Såg matchen huddinge mot åkers första perioden ganska jämn , järpe var kanonbra , sedan mattades hela laget o suveräna huddinge tog över ,helt o hållet . konstigt nog var det inte mycket folk i björklundshallen , men en jädrans bra match.huddinge kommun har ju resurser jobb osv , det saknas ju här nere .

2013-05-06 @ 14:28:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0