Pubinvigning när Tranås gästar Vimmebry

Så var det återigen dags för hemmamatch mot Tranås, denna trätobroder som vi älskar att hata. Jag var en av dem som innan säsongen trodde hårt på TAIF, men laget har ännu så länge inte alls motsvarat de förväntningarna. Inför den här omgången parkerar laget på sjätte plats, 14 poäng från en Allettanplats.

 

Men som alla vet så händer det något med Tranåsspelarna så fort det är Vimmerby som står på andra sidan. Vimmerby har ju förlorat två av 18 matcher efter ordinarie tid den här säsongen. Och självklart var det TAIF som orsakade oss vår första förlust (1-3 borta i den tionde omgången). I den allra första omgången vann VH hemma med 5-1 efter att Jakob Karlsson blixtöppnade med två mål under säsongens första två minuter och 28 sekunder.

 

Nu är den efterlängtade puben i Vimmerby ishall färdigbyggd och invigning sker i eftermiddag. Klockan 14.00 slår nämligen dörrarna upp till Tigerklubbens medlemspub. Om du inte redan har köpt medlemskort, så kan du göra det i ishallen i dag. Notera att det endast är kontant betalning som gäller (inga kort). Så åk till Bankomaten och ladda upp med muchos monedas innan.

 

Seger för Vimmerbys J20-lag med 6-2 borta mot Gislaved i går. Poängen gjordes av Robin Ståhl 2+1, Rasmus Davidsson 1+2, Jesper Karlsson 1+1, Anton Proos 1+0, Alexander Fransson 1+0, Jonathan Andreasson 0+1 och Tobias Frid 0+1. Laget är fortsatt tvåa i tabellen, två poäng bakom Vita Hästen.

 

Tranås tränare Jonas Holmström och unge backen Albin Torstensson summerar 8-0-segern borta mot Forshaga och vädrar sina tankar inför eftermiddagens match mot Vimmerby. Här ser du inslaget på TAIF-TV.

 

Utlåningen av målvakten Oskar Sehlstedt från IK Oskarshamn till Tranås AIF har förlängts, vilket innebär att han som planerat är med mot Vimmerby. Samtidigt lånar TAIF ut Adam Bengtsson till HC Dalen i division 2.

 

Vimmerby mönstrar samma lag som senast.

 

Måste-matcherna avlöser varandra för Västervik. Efter floppen borta mot Grästorp senast (förlust med 5-4, efter att ha legat under med 5-0 inför den sista perioden) väntar Kumla borta. Seger i dag så är VIK, på sin femteplats, fem poäng bakom Mariestad och sex poäng bakom Skövde (som dock har en match mer spelad).

 

 

.


Kommentarer
Postat av: Stefan

Vik är 9p bakom Skövde och 2 matcher mindre och 8p bakom Mariestad med 1 match mindre spelad

Svar: Eh, ja.... Och jag skrev: "SEGER i dag, så är VIK..."
vhbloggen.blogg.se

2013-11-17 @ 13:25:23
Postat av: stefan

ok missa det! sorry

2013-11-17 @ 19:11:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0