VH-bloggen startar samarbete med BestBet.com

För några år sedan var jag en flitig och, tro det eller ej, ganska framgångsrik rekare på ett par olika bettingsajter. För en tid sedan fick jag erbjudande från BestBet.com, som gör att jag nu återupptar den tråden. Ska bli riktigt kul!

 

BestBet.com skänker 3000 kronor till ett spelkonto, som jag under ett knappt års tid, fram till nästa säsongsstart, ska försöka förvalta så väl det går. Vad det eventuella överskottet kommer gå till avgör jag när jag vet om och i så fall hur stor vinsten blev. Det kommer dock på ett eller annat sätt vara relaterat till Vimmerby Hockey.

 

Jag har valt strategin movebet med insatser om 3, 5 och 7 procent av kassan. Endast singlar kommer spelas – men inte enbart hockey, utan här letar vi värdeodds tvärs över smörgåsbordet av det sportsliga utbudet. Sedan lär det säkerligen bli en kraftig övervikt av spel på hockey och fotboll i allmänhet, samt division 1 -hockey i synnerhet, efetrsom det är det som jag kan mest om. Kontinuiteten avseende lagda spel kommer alltså avgöras av hittade överodds, inte si eller så många spel per dag etc. Förhoppningen är att på så sätt stadigt och över lång sikt kunna utöka kassan - inte hitta snabba storvinster till höga risker.

 

Vill du vara med och lägga samma spel eller spela på annat i det breda utbudet med bra odds? Registrera dig då på Bestbet.com och få 100% i insättningsbonus. Du kan även klicka dig in via bannern här till höger.

BestBer erbjuder nu:
* 100% bonus upp till 1000kr på sportsbooken
* 100% bonus upp till 2000kr på casinot
* 100% bonus upp till 300$ på poker

För att få 100% bonus upp till 1000 kr på Bestbet.com så följ följande instruktioner:
1. Klicka på länken/annonsen här till höger
2. Klicka på "Skapa konto!".
3. Fyll i alla uppgifter och i fältet för Bonuskod skriver ni PlatinumMN.
4. Gör din första insättning (bonusen gäller upp till 1000 kr). Sätt in till "bas".
5. Gå in på "Cashier" och "Överför mellan konton" och för över era insatta pengar från bas till betting.
6. Nu kan du gå in på betting (bestbet) där du kommer att se ditt saldo som "bonus" i blå text. Där kan du även se hur mycket du har kvar att omsätta. Alla tre är aktiva och kan utnyttjas separat.

 

Lite senare i eftermiddag kommer du hitta de först lagda spelen här på bloggen.

 

 

.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0