Nöjd VH-tränare efter ny seger

Vimmerby Hockeys tränare, Tomas Sandlin, var ganska nöjd efter tre nya poöng.

"Sju segrar på sju matcher. Och man kan ju inte begära speciellt mycket mer än så.

Jag är betydligt mer nöjd i kväll än vad jag var efter matchen mot Kumla. Forshaga försvarar sig bra och har en enormt duktig målvakt, men jag tycker ändå att vi är överlägsna över 60 minuter. Vi är rejäla, har bra fart och visar upp fin teknik. Dessutom hade vi väl fyra eller fem ramträffar?

 

Vad gäller de faktorer som man kan påverka, så skärpte vi verkligen till oss. Självklart borde vi ha gjort fler mål på alla de chanser vi skapade, men deras målvakt var enorm. Just en sådan sak kan vi inte göra mycket åt.

 

Tyvärr är det svårt för våra killar att spela när bedömningsnivån far upp och ned hela tiden. Ett exempel är när Simon Dahl åker på 5+20 i slutperioden. Först sa domaren till oss att han skulle ta Forshaga-spelaren för filmning, men sedan ångrade han sig visst. Varför, vet vi inte. Hoppas bara det gick bra för killen som for i isen".

 

 

 

.


Kommentarer
Postat av: Stefan

Håller med sandlin om nivån på domaren men inte på Dahls utvisning, han kommer från Blindside och Forshaga spelaren har inte en chans att akta på sig och Dahl drar upp armarna och skyddar sig lite oturligt men han såg rätt groggy ut så jag tror inte han filma, läste på vf.se att han fick en hjärnskakning

2013-10-05 @ 02:40:46
Postat av: Lasse

Har saknat ultras, men igår var det verkligen sandlådenivå.Det är inte lätt att få med sig publiken med de ramsor som skreks i går.

2013-10-05 @ 10:10:46
Postat av: Anonym

Lasse nu är du lite väl larvig, var inte värre än någon annan klack. Framförallt inte på en fredag/lördagkväll. FORZA ULTRAS!!!

2013-10-06 @ 03:28:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0