Förlust för VH i Nyköping

Även om inte siffrorna, 4-1 till hemmalaget Nyköping, speglar matchbilden, så är det ändå inte mycket att säga om. Visserligen var Vimmerby det lag som skapade klart mest chanser och man vann även skotten med 34-26, dock var laget ruskigt ineffektivt i avsluten. Och som bekant handlar ju hockey om att göra många mål och gärna också släppa in få.
 
Den tredje perioden var ganska lik de båda tidigare. Lite avslaget, ja helt enkelt en typisk träningsmatch. Nyköpings 3-1-mål var ett riktigt klassmål, som avslutades med en projektil rakt upp i Calle Brattenbergers ena kryss.
Strax därefter mosade VH:s Sebastian Nilsson sönder plexiglaset och matchen fick avbrytas en halvtimme. När den väl kom igång igen kändes det som att lagen hade svårt och tända till. Nyköping avgjorde med ett billigt mål - en lös backhand, som på något sätt rann "igenom" Calle i målet.
 
Bland spelarna så visade nyförvärven Robin Syversen-Olsen, Alexander Holmberg och Tobias Ternelius att de kommer bli finfina tillskott. Simon Dahl skapade mycket men var tyvärr lika uddlös som alla andra i avsluten.
 
Tränare Tomas Sandlin har sagt att han kommande vecka ska fokusera hårt på anfallsspelet. Det känns bra!
 
 
.

Kommentarer
Postat av: tl

sprattelberg får nog släppa in ännu mera i vinter mot skövde o hästen . västervik lär ju bli vassa med transatlanterna o georgsson tillbaka spelsugen.
Bara 17 dagar kvar till derbyt mot västervik .Får georgsson chansen så lär han ta den ,vill jo scora mot den gode bratten.

2013-09-01 @ 23:26:00
Postat av: Berg

"Bara 17 dagar kvar till derbyt"
Zzz - snark.

Bara jag som inte tycker det är årets absoluta höjdpunkt, eller fakiskt... bryr mig?

2013-09-02 @ 16:24:10
Postat av: Moo

Högmod går före före fall. Typ.

2013-09-02 @ 21:07:59
Postat av: Tore

Tre raka förluster och inte många mål gjorda - tror inte på VH i vinter...

2013-09-03 @ 10:03:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0