En opretantiös fredagsblandning...

Efter en tids rykten: I dag blev Vita Hästens före detta tränare, Pelle Hånberg, klar för allsvenska kollegan (nåja…) Karlskrona HK. Det, tillsammans med den djupt rotade rivalitet som sedan tidigare finns mellan klubbarna, bådar för söta fajter i vinter.

 

Såg Leif Boork i läckra vårsneakers i Cloetta Centers restaurang i går. Med tanke på hur många som ville prata hockey med honom så misstänker jag att hans lunch tog bortåt tre timmar.

 

Mer Vita Hästen. I våras lånade Hästen Skövdes stjärnforward Henrik Thegel. 24-årigen, fostrad i Gävle och Brynäs, gjorde så pass starkt avtryck att han i dag gjorde klart för kommande säsong med de nyblivna allsvenskarna. Inte alls oväntat men ändå ett blytungt offensivt tapp för våra seriekollegor från Skövde.

 

Gamla husgudarna och Hultsfredsbeskyddarna Sator ska visst lira i Oskarshamn i höst. Har oändligt många minnen av dem. Ett av de mest galna är när jag, trummis-Micke och ett par killar till arrangerade splatterfilmsfestival på Metropol i Hultsfred för ungefär 100 år sedan. Sådär succé…

 

Duktige Kallinge-backen Henrik Nilsson har kritat på för Karlskrona och unge Anton Johansson (center i Vita Hästen denna säsong) är klar för nykomlingarna i division ett, HC Dalen.

 

Har tyvärr en stark känsla av att Markus Modigs INTE kommer spela för Vimmmerby Hockey nästa säsong.

 

Äldste sonen på studentkryssning till Åland i helgen. Samtidigt har ett annat salt gäng, med nära anknytning till Vimmerby Hockeys supporterskara, invaderat en annan färja med destination Tallin. Vet faktiskt inte vem/vilka jag är mest orolig för.

 

R.I.P. Tito Vilanova. Sorgligt. Cancer är inget annat än en förbannad jävla skitsjukdom!

 

 

.


Kommentarer
Postat av: Peter

Våra grabbar kommer säkert tillbaks efter kryssningen:-)
Känns mer ovisst med dom där tallintorskarna!!

2014-04-25 @ 20:51:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0