Sandlin hoppas på starka nyförvärv i veckan

Rykten säger att Vimmerby Hockey i går ska ha fått nej av en defensivt stark back med tung SHL-rutin, som man har förhandlat med en tid och i stort sett hade krokat fast och slängt upp i båten. Men... han slet sig vid båtkanten och jakten går nu vidare. Jag pratade med tränare Tomas Sandlin i kväll. Han lät trots allt väldigt positiv och hoppades att klubben kommer kunna landa ett par starka nyförvärv redan i slutet av den här veckan. I kväll skrev också snajpern Björn Jonasson så här på twitter:
” Fick ett gott samtal av en vän som är på g till VH. Kunde lämna goda rekommendationer såklart. Kan bli en rolig vinter men denna spets!”
Någonting verkar vara på gång. Bådar gott…

 

Per Ljusterängs sejour som tränare i Kallinge-Ronneby blev bara ettårig, då han och klubben inte kom överens om något nytt kontrakt. Nu är KRIF:s sportchef Micke Johansson ute på ny tränarjakt. Ett hett namn verkar vara Vita Hästens förre tränare, Pelle Hånberg. Ryktena som placerar honom i Blekinge är i alla fall många.
EDIT: Enligt en tweet i morse från bloggare Skarpsvärd på BLT kommer Hånberg dock INTE träna Kallinge kommande säsong.

 

Det har tisslats och tasslats om det ett tag och nu har Boro-Vetlandas duktige center Thobias Josefsson gjort klart med Tranås AIF i division 1.

– Jag har haft ögonen på Thobias under tre säsonger nu och han är en spelare som passar in perfekt hos oss och som nu är redo att ta klivet upp i division 1, säger TAIF:s  sportchef Stefan Fransson på klubbens hemsida.
Det ska bli riktigt intressant att följa den kraftfulle 24-åringen, som gjorde 33 poäng (21+12) på 33 matcher i fjol, ett snäpp högre upp i seriesystemet, för här snackar vi om en verktygslåda som är väl fylld. Lite Emil Wahlberg-varning på Thobias. Med andra ord: en kille från division två som säkert kommer kunna ta en tung roll i ettan redan första säsongen.

 

Kronwall, Hörnqvist, Sedin, Sedin, Tallinder och Edler. Ett hockey-VM i Vitryssland i maj - strax efter en OS-turnering - verkar kännas ”sådär” hett over there. Misstänker att listan över namn som säger ”tack, men nej tack” kommer fyllas på ytterligare framöver.

 

Skellefteå-Färjestad. Såg stundtals nästan komiskt ut. SAIK representerar allt det som man kan koppla samman med modern hockey.

 

 

.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0