Mycket på tapeten trots att VH inte spelar

Inga matcher i Allettan i dag, så då får vi stilla abstinensen med att hålla koll på Fortsättningsserierna. Och för oss är det självklart E-serien som är mest intressant, där Västervik i kväll faktiskt kan bli klart för play off.
MEN...
 
Det är ett rejält brandskattat VIK, som tar emot ett desperat Mjölby (seger ett måste för att undvika kvalspel). Även om en magsjuk Tyler Johnson ställs på isen och om man i sista stund hinner få loss någon av IKO-juniorerna, så får VIK knappt ihop tre hela femmor.
Mjölby är absolut inget dåligt lag och kvällen kan bli en mardröm för VIK. Ponera att man förlorar samtidigt som Tranås vinner hemma mot Grästorp. Då skiljer tre poäng lagen emellan (och likvärdig målskillnad) med två omgångar kvar att spela. Och i den sista omgången möts de båda i Tranås.
Men vi får väl ändå hoppas att det går vägen i kväll och att inte klubbens skadehelvete stjälper dem.
 
Håll ögonen på Vimmerby Hockeys hemsida ikväll. Då presenteras nämligen den första kontraktsförlängingen inför nästa säsong - en mycket viktig sådan dessutom. Vi kan väl avslöja så mycket att det rör sig om en av lagets "ledande" killar.

Cirkus Micke Nylander tog en ny vändning i dag. I morse gick nämligen AIK (det AIK i Solna) ut och berättade att Nyllet nu är klar för dem - till att börja med för spel i de två matcherna innan OS-uppehållet. En match lång blev alltså gästspelet i Vita Hästen även denna gång. Nu återstår väl att se om 41-åringen lycks ta plats i AIK. Om inte, så är väl chansen ganska stor att han är tillbaka i Hästen igen inför Allettans två sista omgångar.
 
Rakare puckar däremot vad gäller en av ettans allra bästa anfallare. För i dag förlängde Mariestads poängkund Eddie Davidsson med klubben. Och jag förstår honom. Han sitter i en bra sits, har ett bra kontrakt och spelar i ett av de bästa lagen i en av de bästa division 1-serierna. Varför skulle han ens fundera på att välja någon annan division 1-klubb? Att han sedan har en klausul som gör att han får lämna i det fall någon allsvensk klubb lockar, tar jag bara för givet. Att skriva kontrakt med BoIS nu är tryggt och skönt för alla parter.
 
 
.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Varför plockar inte Kallin någon junior från de egna leden ??

2014-02-05 @ 21:48:14
Postat av: Allvin

Anonym: Gissningsvis för att de inte har nån som är i närheten av att vara bra nog att gå in på ens sex femmor i ett enda division 1-lag.

2014-02-05 @ 22:10:22
Postat av: Anonym

7-1 hemma mot mjölby med en magsjuk tayler och överlägset Västervik . Föstärkningar på väg till ett redan bra lag . nästan 600 pers på i hallen.

2014-02-05 @ 22:45:17
Postat av: christian

Knyt fast Ekis och jonasson nu innan någon annan tar dom.

2014-02-06 @ 18:46:32
Postat av: vilja

halva laget på sjukbänken ändå visar VIK ,bra moral och alla gör jobbet ,som ger seger med 7-1 mot mjölby. Men jag vill ändå varna för Kumla och deras igelkotta spel ,alltid bra försvar och livsfarliga i PP och kontringar.Personligen så tror jag att Kallin nya taktik lyckas även knäcka kumlas försvar. Så får vi väl hoppas att Vimmerby slår skövde ?

2014-02-07 @ 08:53:20
Postat av: Roger

Någon som vet om Skövde har någon livesändning från matchen?

2014-02-07 @ 11:13:32
Postat av: Anonym

Till Allvin! Man borde ha egna som åtminstone får sitta på bänken och fåf se ocv lära.som det blev mot mjölby hade det inte varit problem att kasta in en hungrig junior.Finns flera stycken dom skulle fixat det.Men Vik är för fega att släppa fram egna . Nej man spelar hellre på kort om folk.

2014-02-07 @ 17:02:06
Postat av: Ståplats

Har VIK något juniorlag som man kan ta spelare ifrån ?

2014-02-07 @ 18:33:49
Postat av: Anonym

Finns J 18 med spelare födda 95-99. Bla en duktig 98 som spelade tv pucken.

2014-02-08 @ 15:33:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0