Sparkade Svanberg väljer Västervik

Tidigare under säsongen fick backen Ola Svanberg lämna Vita Hästen med omedelbar verkan. Dessutom polisanmäldes han för trolöshet mot huvudman - en anmälan som dock har lagts ned.
 
I dag blev det klart att Ola Svanberg under resten av säsongen kommer representera Västerviks IK i Fortästtningsserien E. Om alla papper hinner bli klara gör han premiär för sin nya klubb redan i morgondagens premiärmatch mot Forshaga.
 
- Det känns som ett bra val. De hörde av sig eftersom de hade lite backbrist. Det känns roligt och jag ska försöka avsluta säsongen snyggt, säger Svanberg till NT:s bloggare Mattias Heikki.
- Jag har ju mött Västervik flera gånger den här säsongen och känner till laget väl. Hästen har ju haft svårt för dem så jag känner att vi har alla möjligheter att vinna fortsättningsserien.
 
 
.

Kommentarer
Postat av: vikare

Finns det ekonomi att värva Svanberg, när man förra veckan skulle dra i handbromsen.Är Svanberg hungrig och vill satsa i VIK eller behöver han bara ha lön, har väl inte direkt imponerat iår. Spar pengarna istället dom går åt nästa säsong.

2014-01-02 @ 20:09:31
Postat av: lön

Tror att hästen fortfarande står för lön

2014-01-02 @ 21:21:21
Postat av: Hästen

Klockt val av VIK en kvalitets spelare som håller vältränad allsvensk klass,gjorde ju två poäng i första matchen enl VT.Får VIK lite ordning på sina backar och inte skador i sin tunna trupp så räkna med dom .

2014-01-04 @ 09:10:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0