Tranås rensar rejält i truppen

Seriekollegan Tranås AIF rensar rejält i truppen. I går blev det klart att kvartetten Philip Bowall (b), Jacob Andersson (b), Oskar Lindstedt (b) samt Mattias Törnqvist (f) inte erbjuds nytt kontrakt med klubben. Lindstedt lånades i slutet av säsongen ut till Visby/Roma, där han kommer bli kvar. Törnqvist var utlånad till HC Dalen.

 

Hittills har Tranås klart med en målvakt, sex backar och nio anfallare. En av de två återstående backplatserna är vikt för den egna produkten Emil Lagerqvist, som har fått ett kontraktsförslag att ta ställning till. Bland spelarna från fjolårets trupp förhandlar man även med forwarden Kim Gustafsson.

Mer osäkert däremot med anfallarna Viktor Hovbrandt, Viktor Ekman, Oskar Bengtsson, Hannes Aronsson och Charles Baldwin, som inte är kontrakterade och jag misstänker att det är flera av dessa som vi inte kommer få se i TAIF-tröjan kommande säsong.

 

Enligt uppgifter till SmT är tanken är att klubben ska plocka in en klassback och en vass forward utifrån. Den vakanta tränarposten förväntas vara tillsatt under nästa vecka.

 

.


Kommentarer
Postat av: olof

när kommer avslöjandet om den "sjuka lönekarusellen" runt benker?

2014-05-13 @ 10:18:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0