Wahlberg och Holmberg tillbaka i laget

Snart nedsläpp i Vimmerby Hockeys tuffa bortamöte med Borlänge. Tillbaka i laget är backen Emil Wahlberg och forwarden Alexander Holmberg. aknas gör "bara" Björn Jonason och Jesper Söderholm, båda skadade. Men trots att Alexander Holmberg, till vardags i förstakedjan, nu är frisk så väljer tränare Tomas Sandlin att behålla den nykompoerade förstakedja, som gjorde succé i hemmamötet (8-4) mot Arboga senast.

- Det vore helt tokigt att röra förstalinan. Simon Dahl och Jim Nordh fick rejält med fart på grejorna när de spelade ihop med Jakob karlsson, så vi fortsätter så. Även andrafemman är intakt sedan sist, medan tredjekedjan kommer bestå av Holmberg, Niklas Svensson och Rasmus Davidsson, säger Sandlin.
- Alexander kommer få så mycket speltid han nu orkar efter en veckas influensa. Även Andreas Rundgren i fjärde kommer på spela en hel del, inte minst i boxplay samt om matchbilden gör att det krävs mer slit.
- Emil Wahlberg startar som sjunde back men vi vill ha igång honom så snabbt det går, säger Tomas Sandlin.

Vad vet då Vimmerby-tränaren om dagens motståndare, tabellnian Borlänge, som vann en oerhört stökig tillställning borta mot Lindlöven senast (3-2 efter straffar)?
- Inte så mycket faktiskt. Man blir heller inte riktigt klok av att kolla runt med tränarkollegor heller. Beskrivningen av dem spretar och är motsägelsefulla.
- Självklart är de ett bra lag och det gäller att vi är på tårna, annars blir det inga poäng. Insatsen senast mot Arboga var ett kliv i rätt riktning. I dag gäller det att vi fortsätter på den vägen.

Här är Vimmerbys lag:

Målvakt:
Calle Brattenberger

Förstafemman:

Carl Ackered - Jesper Eriksen
Jim Nordh - Jakob Karlsson – Simon Dahl

Andrafemman:
Tobias Jonsson – Jacob Isaksson
Sebastian Nilsson - Jesper Danielsson - Markus Palmberg

Tredjefemman:
Pelle Ström - Niklas Pavel
Andreas Rundgren - Niklas Svensson – Rasmus Davidsson

Fjärdeformation:
Emil Wahlberg
Andreas Rundgren - Jesper Karlsson - Anton Carlsson

Extramålvakt:

Marcus Evertsson


Kvällens övriga matcher i den västra HockeyEttan:

Tranås-Lindlöven
Arboga-Surahammar
Mariestad-Grästorp
Kumla-Forshaga
Skövde-Västervik

Nedsläpp klockan 16.00.

 

.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0