Mot nya mål...

Go vänner! Frånvaro och lite halvdassig uppdateringsfrekvens här på bloggen den senaste tiden beror inte på något sätt på ett falnat intresse för Hockeyettan eller Vimmerbys lite halvknackiga säsongsavslutning. Det har istället dykt upp lite saker som har medfört vånda, funderingar och beslutsångest.

Så här är det:
För en tid sedan blev jag kontaktad av ledningen för Hockeyettan (intresseorganisationen och språkröret för landets samtliga HockeyEttan-klubbar) och de hade några raka frågor rörande kommunikation (strategi, hemsida, app, twitter m.m). En av de mest konkreta frågorna var om jag var intresserad av att ansvara för deras kommande satsning på en renodlad Ettanblogg? Målsättningen är satt till att skapa Sveriges bredaste hockeyblogg, med 100 procent fokus på det som händer i och kring landets alla 47 HockeyEttan-klubbar. Smickrande så klart, men inte alls självklart för en opretantiös hobbybloggare från Småland.

Nu har vi dock kommit så långt i våra samtal och i vårt planerande att det helt plötsligt är dags. I morgon eftermiddag lanseras nämligen Ettanbloggen på www.hockeyettan.se - det första steget i ett mer omfattande arbete (här kan du läsa mer i den text som man lade ut i eftermiddags). Vad det innebär för VH-bloggen vet jag inte än? Vi får väl helt enkelt smaka på om det över huvudtaget ens fungerar att driva dessa båda parallellt - och då tänker jag framför allt inte på tidsåtgång (Vimmerby Hockey måste man alltid se till att ha tid för), utan främst på saker som objektivitet och förtroende.

Avslutningsvis lite Vimmerby Hockey i alla fall:
Eric Karlsson klar i dag ju. Viktigt som tusan! Och mer är på gång. Jag kan nog lova mellan två och fem ytterligare nyheter redan den här veckan. Skörden av den nya sportgruppens arbete verkar bli både välsmakande och omfattande.


.

Kommentarer
Postat av: KHbois

Vad blir Mjörnbergs uppgift då?
Eller ska han fortsätta blogga på hockeysverige?

Svar: Han kommer fortsätta blogga på hockeysverige.se - det är det som ligger honom varmast om hjärtat. Men han kommer även fortsättningsvis vara oerhört viktig för och engagerad i hockeyettan.se - så det handlar inte på något sätt om att ersätta honom. Kalla det i.s.f. utökning eller komplettering. Vi kommer i många fall jobba väldigt tajt.
vhbloggen.blogg.se

2015-02-17 @ 19:23:42
URL: http://oxarna.se
Postat av: KHbois

Ok då förstår jag. Då får jag önska lycka till med bloggandet! Hoppas du är lite mer positiv till Mariestad i den bloggen bara! ;-)

Svar: Hahaha... Är alltid positiv till Mariestad. Men samtidigt realist ;-) Tack!
vhbloggen.blogg.se

2015-02-17 @ 19:35:07
URL: http://oxarna.se
Postat av: VH

Jobbar Vimmerby Hockey på att knyta upp Daniel S i sportgruppen? Hans kontaktnät och kunskap skulle vara ovärderlig.
Kan du inte köra nåt inlägg med frågor till Daniel kanske?

Svar: Det enda jag vet är att Daniels privata situation för närvarande gör det helt omöjligt att jobba med hockey. Distansstudier, treskiftjobb och hockeyjobb funkar inte - det är därför han har sagt nej till en fortsättning i VIK. Annars kan jag bara hålla med dig. Danne hade varit en grym förstärkning - kanske Vimmerbys allra viktigaste till nästa säsong.
vhbloggen.blogg.se

2015-02-17 @ 20:10:43
Postat av: Supporter

Hej!
Riktigt stort grattis :) har följt din blogg länge och den är verkligen kanon bra! Det är här jag fått information inför match och sammanfattning efter match ! Som jag tidigare sagt så är ju informationen på Vh:s hemsida UNDER ALL KRITIK, dålig om än ingen information varken om kommande matcher eller för den delen uppdatering överhuvd taget !
Så tack för en bra blogg 😊

2015-02-17 @ 22:16:45
Postat av: Berg

Hej Micke. Have gärna läst den bloggen. Men läser bara på mobil. Hade sidan varit anpassad hade jag testat. Inte ditt fel, men trist.

2015-02-18 @ 12:42:20
Postat av: Stefan

Way to go kusinen! Alltid kul att läsa dina alster

2015-02-19 @ 08:17:32
Postat av: Ricke

Grattis!!! Detta kunde man nästan ana redan på slutet av 80-talet, när vi reste runt i en viss gul golf och tittade på hockey i hela södra Sverige! Återigen grattis! 👍

Svar: Hahaha, ja du Ricke. Frid vare över den bilens minne, men en jäkla massa ishallar fick han i alla fall se :-D
vhbloggen.blogg.se

2015-02-24 @ 18:48:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0