Några intressanta resultat från helgens matcher

Västervik-Kungälv 1-3 (seriepremiär i div I)
Västervik fick en tung start på serien inför 474 personer hemma i Tjusthallen. Laget förlorade mot ett av de tippade bottenlagen, Kungälv Hockey, med 1-3. Thom Nordin nätade för VIK, ett mål som betydde 1-1 i mittperioden. 3-1 kom i tom bur i slutet av matchen. Skotten vann VIK med 32-29. Härnäst väntar nu Nybro borta på onsdag.

Boro-Tyringe 4-6 (träningsmatch)
Seriefavoriten Tyringe spände musklerna igen och vann en rättvis seger mot Boro. Sebastian Magnusson blev tvåmålsskytt och Tyringe vann även skotten med 45-35.

Tinghockey Trophy, Malmö

Limhamn vann cupen på hemmaplan efter segrar mot Lejonet, Alingsås och seriekollegan Osby (5-0). För Osby ser det tyngre ut. Laget föll även mot Alsingsås (1-4) men vann mot Landskronas division III-lag, IF Lejonet, med 3-1.

Alvesta-Åseda 2-1 (träningsmatch)
Åseda hade ledningen med 1-0 ändå in i tredje perioden, men två snabba hemmamål i inledningen av den avgjorde matchen.

Värnamo-Kallinge/Ronneby 4-3 (träningsmatch)
Värnamo fortsätter att imponera och jag har sagt det förr: Här har vi definitivt ett lag som vill vara med och bråka med de stora pojkarna.


Kommentarer
Postat av: Jonas

Såg personligen Värnamo-KRIF och måste säga att Värnamo börjar få fart på skridskorna. Noteras bör dock att KRIF saknade flera tongivande spelare denna match.

2010-09-20 @ 15:47:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0