Några resultat från dagens träningsmatcher

I eftermiddag har ett gäng träningsmatcher med intresse för oss spelats.

Efter två mål i slutet av den tredje perioden slutade mötet mellan de båda kommande seriekollegorna, Kallinge/Ronneby och Alvesta 3-0 inför 402 personer. Stark insats ändå av nederlagstippade Alvesta, som i går förlorade mot Tingsryds J 20 med 1-3 och alltså hade en match i benen. Skotten vann hemmalaget Kallinge med 37-27.

Ett av de tippade topplagen i vår serie, Helsingborgs HC utklassade Åseda med 9-2. Klassförvärvet från Troja, Daniel Wallin, svarade för tre mål.

Boro/Vetlanda vann hemma med 2-1 mot Osby (båda lagen möter vi i serien kommande säsong). Trots 67 skott på mål, stannade målfabrikationen på sammanlagt tre. Enligt rapporterna var Osby värda ett oavgjort resultat, då de pressade på ganska bra i såväl den första som i den sista perioden.

Värnamo förlorade lite överraskande hemma mot HC Dalen med 2-1.

Nässjö förlorade hemma mot Nittorp med 7-4. Siffror som ska ha varit rättvisande, efter att NHC föll igenom i mittperioden. Tyvärr ska laget ha drabbats av ytterligare skador.
Samma Nässjö mötte Västervik i fredags. 4-2 slutade drabbningen till division I-laget i vår östra grannkommun, efter att det avgörande målet kom i tom bur i slutsekunderna.

Ett annat resultat av intresse är Grästorp-Halmstad 1-2. Samma Grästorp som våra killar slog i går med 3-2.