Nässjö fick oavgjort mot Västervik

Flera av våra kommande seriekollegor har varit i farten och träningsmatchat i kväll - verkligen med blandat resultat:

Nässjö HC visade att de blir att räkna med även kommande vinter. I sin premiärmatch för säsongen spelade laget oavgjort, 2-2, mot division I-laget Västerviks IK (som gjorde sin fjärde träningsmatch). Eftersom VIK på förhand hade garanterat att man inte skulle underskatta motståndet, utan gå för fullt och mönstra starkast möjliga lag, så får man se NHC insats som riktigt stark.

Däremot gick det inte lika bra för Åseda, som åkte på stryk hemma mot division III-laget Kalmar med 3-6, trots ledning med 2-1 efer första perioden.

Fjolårets seriesegrare i den division II-serie som vi i år tillhör, Tyringe, fortsätter dock att imponera. Visserligen blev det förlust borta mot division I-laget Halmstad, men rapporterna berättar att Tyringe var väl så bra som hemmalaget.

Imponerade gjorde även Helsingborg, som hämtade upp underläge med 1-3 mot division I-laget Pantern i den sista perioden. Efter full tid var ställningen 3-3 och sedan avgjorde backen Fredrik Liljevall i numerärt överläge i förlängningen.

I övrigt kan noteras att HC Dalen förlorade mot Tranås med 1-5 hemma i Smedjehov och att Tingsryd, i och med kvällens förlust med 1-2 hemma mot IK Oskarshamn, fortfarande inte har lyckats besegra något allsvenskt motstånd på försäsongen.

Kommentarer
Postat av: VIK-NHC

Nässjö ville spela förlängning i Tjusthallen men Västervik(Green) avböjde!

2010-09-02 @ 11:50:43
Postat av: VIK

VIK gjorde en usel insats. Men visst gjorde nässjö en stark match.Verkar tunga att möta.

2010-09-02 @ 11:57:58
Postat av: lennart

västervik hockey måste värva tyngd , på både backsidan o två tunga forvards.

Backen candicken (R) är nog en tillgång , tung o jääääävligt elak enl statistiken o rycktet fruktansvärd att möta.

Vik jobbar nog på olika lösningar o inom kort kommer beslut. Spelar S.Persson o petrus du har vi bra backar. Några får nog vända hemmåt tror jag?

men kommer laget igång o får tyngd , blir dom ok.

klacken o nya supporterklubben RödBlåaFans är kanon!!!

2010-09-03 @ 18:39:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0