Kvällsblandning

Så har då följetången Mark Hurtubise äntligen fått ett slut. Tror vi, i alla fall... Den högerfattade forwarden, som under pågående silly season har "varit klar" för både Olofströn, Karlskrona och Asplöven, ska nu till Leksand på try out. Undrar om pennan hinner svalna innan det är dags att skriva nästa kapitel.

Svenskkollonin i Dennis Hedströms nya klubb, EHC Bregenzerwald i den österrikiska andraligan, blir allt större. I dag skrev storväxte centern, Marcus Skoglund, på ett ettårskontrakt. Skoglunds senaste klubbadress är Nice i franska andraligan.

I fjol var han lagkapten i IK Oskarshamn. Nu har han bestämt sig för att lägga skridskorna på hyllan. Stefan Pettersson tycker att det är pay back-time gentemot familjen samt att det är dags för det sista flyttlasset att vara kört. Nu ska Stefan börja plugga till personlig tränare.

Mer Oskarshamn. NHL-meriterade centern (12 matcher och en assistpoäng med L A Kings säsongen 2005-2006) Matt Ryan ersätter skadade Stefan Öhman. I fjol gjorde han 30 poäng på 54 matcher med Villacher i österrikiska högstaligan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0