Det rör på sig hos lagen i den södra ettan

I dag beslutade sig Patrik Klüft för att lämna jobbet som tränare för division 1-kollegan Kallinge-Ronneby. Om en tränare får sparken så brukar det officiellt heta att ”vi i klubben och tränaren har fattat ett gemensamt beslut om att det här var den bästa lösningen för båda parter”. När en tränare säger upp sig och inte närmare vill gå in på varför, så säger han oftast ”det var dags att gå vidare”. Exakt så kommenterade Klüft dagens avhopp. För att tala klarspråk, så innebär det att större uppdrag väntar. Det har viskats om assisterande roller både i Karlskrona och i AIK.

Nu är Klüft inte den ende att lämna Kallinge-Ronneby. Sedan tidigare är det klart att klassbacken Jesper Olsson flyttar till Frankrike samt att vassa anfallarna Tobias Holm och Arto Miettinen drar. Utmärkte bloggaren, John Wikberg, på dragskott.nu berättar att även tunga kvartetten Victor Svensson, Daniel Brasar, Morgan Hassel och Victor Wahlqvist uppvaktas av allsvenska lag och är på väg att lämna Ronneby.

I dag gjorde Olofström klart med två nya namn. 20-årige forwarden Tim Johansson från Mörrum och 21-årige defensive backen Andreas Lindström från Borås (utlånad till Kungälv den här säsongen) är två utvecklingsbara killar, men ändå kanske inte vad man hade gissat på av laget som nyligen var på vippen att krångla sig till Allsvenskan.

Snart dags för veckans höjdare, GAIS-Djurgården på Canal Plus (hann inte åka – skandal när jobbet tar överhand över fritiden). Kan utlova ett heligt krig hemma i den Rundbergska soffan. Under uppväxten av den äldste sonen hann jag inte riktigt med i svängarna. Fråga mig inte hur det gick till, men helt pltösligt var det förtappade barnet Djurgårdssupporter – och det har inte växt bort än, trots att han nu är 17 år och borde börja visa prov på mognad och karaktär. Bättre lyckades jag med han som är tio år i år. Han har sprungit omkring med grönsvart mössa, halsduk samt sin signerade tröja och räknat ner hela dagen.


.


Kommentarer
Postat av: Slava

Man undrar ju när det ska börja röra på sig i VH.

Jaensson har en hel del att bevisa nu när det även ryktas om fler spelare bort. Jag hoppas man vet vad man gör i föreningen och jag hoppas verkligen att jag får äta upp detta inlägg...

Kom igen nu Jaensson!!!!

2012-04-11 @ 18:48:05
Postat av: Pelefant

Instämmer med föregående talare. Snälla visa något om truppen.

2012-04-12 @ 05:32:57
Postat av: Anonym

Arto lägger av, men drar inte.

2012-04-12 @ 08:18:21
Postat av: Till Slava

Du kan vara lugn.. Jaensson har ju uttalat sig att i princip varenda spelare vill hit. Det var därför han började med att presentera en doldis från Nacka, eller? Jadu Jaensson, var ska detta sluta?

2012-04-12 @ 17:50:19
Postat av: Miss Nöjd

Det måste vara riktigt jävla bra spelare Jaensson har på ingång när han anser sig kunna skita i Ekis helt och hållet...

Hedblad lär ju inte direkt komma närmre en underskrift nu heller då.

2012-04-12 @ 20:21:52
Postat av: Hasse

Vad är det här som Robin Ekström skriver på twitter om att han är free agent??? Erbjuds han inte nytt kontrakt med Vimmerby??? Vad håller ni på med???

2012-04-12 @ 21:29:10
Postat av: Supporter

Jag hoppas verkligen att VH får klart med Ekis och Hedblad,med den poängproduktion som dom hade

Är det inte lätt att ersätta dessa spelare, viktigt att Jeansson löser detta.

2012-04-12 @ 21:48:38
Postat av: peter

Rykten säger att det finns flera spelare i truppen som inte hört ett ord, även om dom ska va kvar eller inte. Ser ju inte bra ut detta...

2012-04-13 @ 15:49:42
Postat av: Lasse

Nu måste det va dax för lite ny info om laget!!!!!!Vad händer?????

2012-04-15 @ 14:34:54
Postat av: stefan

Det är dax för freddan att presentera något!

Bloggare mjörnberg skriver pga tafligt agerande från vimmerbys sida tappar dom hela sin framgångsrika första kedja! Den pressen är inte bra för klubben och tystnaden är ännu värre!

Hoppas att jag har haft rätt i att ha förtroende för freddan men det är alldeles för tyst nu.....

2012-04-16 @ 19:57:19
Postat av: support

härligt med duktiga bergströms signatur i VIK , nu skriver nog dom andra på ,både nya o gamla .

bra jobbat lindh o sportgruppen.

VIK återtåg tuffar på med nya passagerare ?

2012-04-21 @ 12:04:01
Postat av: support

så var det dag för duktiga , utvecklingsbara Mv KP i VIK att signa . Vik lär ha en riktig bomb pågång hoppas att Tomas L löser det i veckan , vore kul o ge Vimmerby i vinter en riktig fight .

2012-04-28 @ 19:02:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0