Carl Holmberg förhandlar (också) med Hästen

Det har en tendens att bli mycket snack om vår seriekollega Vita Hästen under värvningsperioderna. Så även denna gång. Så här sägs det vara nu:

  • Västerviks duktige forward Simon Mitman, som jagas av Vita Hästen, har ännu inte bestämt sig för VIK, Pållarna eller för nån annan av de båda klubbarna som har visat seriöst intresse för honom. Belsutet skulle ha kommit innan helgen, men så blev det visst inte.
  • De så kallade ”välunderrättade källorna” berättar i kväll att Vita Hästen har pågående förhandlingar med Grästorps välväxte, framstående och inte helt okontroversielle backbjässe Carl Holmberg. Hans dryga 60 poäng under de tre senaste säsongerna i ettan har öppnat ögonen på den offensiva Norrköpingsklubben. Ännu en profil som försvinner från Fortsättningsserien?
  • I dag blev det också klart att Michael Nylanders karriär i Vita Hästen inte kommer att sträcka sig till mer än en match. Italienska Bolzano blir i stället ny klubbadress för den 40-årige NHL-legendaren.
  • Apropå "Nyllena", så har brorsan Peter fått ett kontraktsförslag av Vita Hästen, som han inte har tagit ställning till ännu. Besked förväntas komma under nästa vecka.
 
En helt annan sak, som faktiskt inte har med Vita Hästen att göra ( så vitt jag vet): Klockan har passerat midnatt, det är den 22 december och jorden gick inte under i går. Betänk också att dagarna från och med detta dygn bara blir allt längre, medan nattmörkret trycks undan. Vilken lättnad! Vilken lycka!
 
 
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0