Följ VH när de kan säkra Allettanplatsen

Strax efter kl 18.00 vet vi om Vimmerby Hockey är klart för spel i Allettan efter jul. Tack vare vår fina målskillnad räcker det sannolikt att ta en poäng i någon av de båda kvarvarande matcherna (Mjölby borta i eftermiddag och Mariestad hemma på onsdag). Varför dra ut på det? Lika bra att fixa det i dag!
 
Tyvärr ställs supporterbussen till Mjölby i eftermiddag in, då det var flera av de 35 anmälda som hoppade av i går. Men nu verkar det som att det blir ännu fler än som åker bil istället, åtminstone om man tolkar VH Ultras och Vimmebry Hockeys facebookgrupper rätt. Alla bilar samlas vid kl 13.30 utanför ishallen, så fyller vi dem. Bilarna, alltså...
 
Mjölby må ligga sist i serien men laget ska absolut inte nonchaleras för det, då man blandar och ger ganska friskt. I förrförra omgången tog man Vita Hästen till förlängning, medan det i fredags blev klar förlust mot Kumla.
 
Stort att det var spelare i laget som var villiga att lägga pengar till bussresan bara för att fansen skulle komma till matchen i eftermiddag. "Att ha er på plats och ha er i ryggen är guld värt för oss", som VH-backen Emil Wahlberg skrev på Facebook.
 
Om en dryg timme åker vi...
 
 
 
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0