Lite inför kvällen

VH blev nollat av Karlskrona i onsdags. Och det är bara ett lag till som har lyckats med det den här säsongen – Vita Hästen. Å andra sidan är Vimmerby det enda lag som har tagit tre poäng mot suveräna serieledarna under säsongen – och det var då VH och VH möttes i Vimmerby ishall senast. En del prestige och viktiga poäng på spel i hallen i kväll. Nedsläpp 19.00 och det är FRI ENTRÉ!

I går kväll blev det klart att supporterspelaren Shawn Snider lämnar Vimmerby Hockey. Ny klubbadress blir Nyköping, där han gör premiär redan i kväll.

Liksom Vimmerby, har Vita Hästen problem med en del skador och sjukdomar. Frågetecken för Henric Tång (sjuk) och Henric Höglund, som fick en smäll på knäet i onsdagens segermatch mot KRIF. Ingen av dem tränade i går. I Vimmerby saknas skadade Jonas Ström, Johan Andersson och Andreas Rundgren. Eric Johansson är fortfarande sjuk och spelar inte heller.

I övrigt en riktigt spännande omgång: Kristianstad-Mariestad, KRIF-Olofström och Skövde-KHK.

.


Kommentarer
Postat av: Löken

Det vore trevligt att få en anledning till varför Snider drar?

2012-01-27 @ 16:33:50
Postat av: Joel

Sportchefen sa ju i tidningen idag att de beror på att de ändå är sportsligt kört plus för att spara pengar.

2012-01-27 @ 18:42:22
Postat av: Micke

Håller med Löken.Bloggen brukar väl aldrig vara så kort i kommentarerna vare sig det gäller V-by spelare eller spelare i andra lag.Det är trots allt penga som supportrar satsat, så det är klart det undras.

2012-01-27 @ 20:11:28
Postat av: Löken

Hur kan VH göra så mot sina supportrar?

Det är helt bedrövligt.

2012-01-28 @ 16:57:38
Postat av: Erik

Hur i hela fan kan Jansson gå ut och säga att man gör sig av med Snaider för att det ändå ser tufft ut att gå till playoff och för att spara pengar. Å så säger han det samma dag som klubben har en enkronas match Det kan väl inte finnas något som sänker moralen hos spelare å fans mer än så. Jag menar för om den sportchefige har gett upp varför ska då fans och spelare hänga i. Här har det lovats satsningar på ny back och fansens spelare hit och dit. Då köpte man fast biljett till All Ettan och la in pengar till fans spelaren. Och vad blev det. Inte en enda back och att man sålde fans spelaren. Så jävla blåst man känner sig.

Undrar hur många som tänkte som jag till matchen mot vita hästen och sket io att gå på den. För om inte VH självt tror på att man kan gå vidare. va fan ska vi andra gå på matchen för då.

2012-01-28 @ 19:40:06
Postat av: Berg - Till Erik

Är det så svart eller vitt?



Jag har inga problem med att Shawn gick till Nyköpning. Det sparar lite pengar, och det ska väldigt mycket till om VH ska gå vidare (även innan Hästen matchen), så jag som supporter ser inget speciellt i det.



Jag kommer gå på de sista matcherna hur det än går. Visst vill jag att matcherna ska ha lite spänning och gärna lite betydelse, men om publik väljer att inte gå för att VH inte har chans att kvala sig till Allsvenskan - då säger det mer om de som stannar hemma.

2012-01-28 @ 21:08:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0