Samtliga skadade tillbaka i VH:s lag i kväll

I gårdagskvällens blogginlägg kunde du läsa om ett Kumla som brottas med rejäla skadeproblem inför kvällens match i Vimmerby. Nu ska du få läsa om ett hemmalag som har helt andra problem – att välja och vraka bland alla friska spelare.

 

För till kvällens match är nämligen trion Robin Ekström, Sebastian Nilsson och Björn Jonasson tillbaka. Det innebär att laget för första gången sedan premiärmatchen mot Tranås mönstrar fyra kompletta kedjor.

 

Vimmerby inleder kvällens match mot Kumla så här:

 

Målvakt:

Calle Brattenberger

 

Förstafemma:

Oskar Carlsson – Henrik Tång

Björn Jonasson – Jakob Karlsson – Alexander Holmberg

 

Andrafemma:

Tobias Jonsson – Emil Wahlberg

Sebastian Nilsson – Adam Rundqvist – Markus Modigs

 

Tredjefemma:

Tobias Ternelius – Jakob Isacsson

Simon Dahl – Robin Olsen Syversen – Jim Nordh

 

Fjärdekedja:

Petrus Olivestam – Robin Ekström – Andreas Rundgren

 

Sjundeback:

Pelle Ström

 

Jag pratade precis med tränare Tomas Sandlin:

 ”Björn Jonasson har kört för fullt på träningarna ända sedan i måndags och har inga känningar alls av sin muskelbristning. Sebastians handled har läkt och Ekis är frisk igen. Ikväll är det ”bara” Jesper Carlsson som inte kan vara med på grund av sjukdom.

 

Det har sett riktigt bra ut på träningarna i veckan, då vi nu äntligen har kunnat träna med fullt manskap. Tempot stiger, man får rätt pulsering, viloperioderna blir de rätta och konkurrensen ökar. Allt blir mycket enklare och det märks stor skillnad.

 

Man ser också på en sådan spelare som Jim Nordh (som efter sin time out gjorde matchdebut i söndags mot Grästorp) att han kommer allt mer – och det har gått fort. Kedjan med Syversen, Dahl och Jim ska bli oerhört intressant att följa. Jag har stora förhoppningar på den – kanske inte redan i kväll, men på sikt.

 

Om man ser till våra formationer, så är de samtliga av intressant karaktär och skiljer sig en hel del åt. Vi förfogar över en riktigt jämn och bra trupp och jag har inga som helst problem med att spela vår fjärdekedja mot motståndarnas förstaline. Ekis, Petrus och Rundgren var de som över lag var bäst på försäsongen.”

 

Nedsläpp klockan 19.00 i Vimmerby ishall i kväll!

 

Och du, glöm inte att ha koll på Kumlas kedja med Victor Ringberg och Max Lalander i. Speciellt om du är försvarsspelare i Vimmerby Hockey. Dessa båda toppar nämligen skytteligan för division 1 E. Ringberg med 10 p (3+7) och Lalander på 9 p (7+2).

 

 

.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0