Jim Nordh tillbaka i laguppställningen

Skövde IK hemma i kväll alltså. Ett SIK som under det senaste dryga året har genomgått ett ekonomiskt stålbad, som ändå inte har varit helt av ondo. I dag består truppen till hälften av egna produkter. Det har kompletterats med duktiga spelare från närområdet samt ett antal värvade spetsspelare. Det jobb som har lagts ner har skapat en förening i harmoni och framför allt en sammanhållning i såväl laget som i klubben, vilket många vittnar om saknades tidigare.

 

Ingen Björn Jonasson i laget i dag heller. Han och tränare Tomas Sandlin tog beslutet i morse.
”Han hade väl kunnat spela, men det finns ingen anledning att chansa i det här läget. Han har vilat en vecka och kan lika gärna vila några dagar till. Vi vill ha tillbaka en HELT frisk Björn”, menar Sandlin.

”Jag får stå och skrika och terrorisera från båskanten istället”, var Jonassons kommentar.

 

Att hålla koll på i Skövdes lag: Hypervasse nummer 28 Henrik Thegel och seriens kanske offensivt bäste back, nummer 25 Robin Johansson (i Tranås i fjol). Helt klart två personliga favoriter…


Glädjande att VH-forwarden Jim Nordh i kväll är tillbaka efter sin time out. Han kommer att finnas med i laguppställningen men det är däremot ytterst tveksamt om det blir något spel.
”Jag vill nog att han tränar lite till innan han spelar match – mest beroende på skaderisken. Däremot vill jag ha med honom i laget, så att han får känna matchkänslan och får upp pulsen”, säger Tomas Sandlin.

 

Sjukt många intressanta matcher i kväll. Utöver VH-Skövde, så möts ju också Västervik-Vita Hästen och Tranås-Mariestad. I F-serien är förstås mötet mellan fullpoängaren Olofström samt topptippade Mörrum (som bara har mäktat med att skrapa ihop en pinne hittills) superhett. Mörrum lär inte ha råd att tappa så mycket mer till lagen ovanför strecket. Seger för Olofström i Blekingederbyt ikväll, samtidigt som Tingsryd slår Halmstad hemma, så kommer Mörrum redan ha tio poäng upp till en Allettanplats. Vilken mardrömsstart för den stenhårt satsande klubben.

 

VH-tränaren Tomas Sandlin tror på en lite annorlunda matchbild än hur det såg ut mot Vita Hästen senast. Därför gör han en rockad mellan Petrus Olivestam och Robin Ekström, som helt enkelt byter formationer med varandra. Fortsatt kommer han köra på tre femmor samt två extra spelare, som används på olika positioner beroende på matchbild.

 

Till er som har följt Svanberg-gate i Vita Hästen: Den är över nu. Äntligen är Svanbergs fysiska status i paritet med den ersättning som har får av Vita Hästen. För från och med i dag får Ola Svanberg spela med laget igen efter sin "avstägning". Jösses...

 

Så här mönstrar Vimmerby sitt lag i kvällens match mot Skövde:

 

Förstafemman:

Oskar Carlsson – Henrik Tång

Alexander Holmberg – Jakob Karlsson – Robin Ekström

 

Andrafemman:

Tobias Jonsson – Emil Wahlberg

Markus Modigs – Adam Rundqvist – Sebastian Nilsson

 

Tredjefemman:

Tobias Ternelius – Jacob Isaksson

Petrus Olivestam – Robin Olsen Syversen – Simon Dahl

 

Extra back:

Pelle Ström

 

Extra forward:

Andreas Rundgren

 

Avbytare:

Jim Nordh, Rasmus Davidsson, Jesper Carlsson

 

Andremålakt:

Robin Andersson

 

Nedsläpp 19.00!

 

 

.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0