VIK:s båda amerikaner spelklara

Västervik IK:s båda amerikaner, centern Tyler Johnson och målvakten Reid Ellingson, är nu äntligen spelklara och finns tillgängliga för kvällens derbymatch mot Vimmerby. Efter att ha haft strul med sina visumhandlingar, blev det nu i eftermiddags klart att hela saken är löst. Det bekräftar VIK-tränaren Matiias Karlin.
 
- Tyler är ju inte i full form än men han kommer gå in i laget i kväll. Däremot är det väl mer osäkert om det blir Reid eller Ludvig Engsund som kommer att vakta målet.
- Tyler har sett förhållandesvis bra ut på träningarna och blixtrat till emellanåt, så visst finns det kapacitet i honom, säger VIK-tränaren, som har lite extra matchfjärilar i magen idag.
- Visst blir det lite annorlunda när det vankas derbymatch. Det haussas mer och telefonen ringer betydligt oftare.
 
- Förhoppningsvis blir det en tajt och fysisk kampmatch med mycket folk på läktarna. Två av matcherna i fjol var ju riktigt jämna och det kommer det säkert bli ikväll också.
- Vi måste upp ett par snäpp jämfört med premiären mot Kumla (förlust 4-1). Att vi missade mycket chanser kan jag köpa, men inte att jag inte kände igen killarna i spelet, menar Karlin, som har flera spelare borta till kvällens match.
Klart är att Jonas Ström, Carl Holmberg, Anton Svanström, Tobias Ulvbane och Philip Andersson saknas. Det innebär att VIK bara kommer till spel med fem backar.
 
Tre timmar kvar...
 
 
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0