Nu drar vi snart till Nässjö!

Nu bär det snart iväg till Nässjö. Har hört att det ska vara en hel del Vimmebrybor som sätter sig i bilarna och åker åtta mil västerut i eftermiddag. Återkommer senare i kväll med några korta rader från matchen. Om du inte har möjlighet att se matchen i Höglandsrinken, så kan du följa liverapportering här.

I går åkte vår finske vän Anton Björninen hem efter en veckas provträning. Nu ska vi fundera var och en på sitt håll under några dagar, så får vi se vad det resulterar i. Klart är dock att Anton är en bra back - det hann han visa under den gångna veckan.

Intresset för Vimmerby Hockey är stort. Den förra veckan sattes nytt besöksrekord "all time" för både den här bloggen och Vimmerby Hockeys hemsida. Kul som tusan!

Många intressanta matcher i kväll. Kan Åseda störa Kallinge/Ronneby (som vi möter hemma på lördag)? I Aplarinken väntar toppmöte mellan Värnamo och Helsingborg. Limhamn-Boro känns oviss, medan Tyringe får ses som klar favorit hemma mot Jonstorp.

Nähä, nu vankas lite käk. Sedan slänger jag in mina både söner, polaren Pär samt Stefan Sterner i Mondeon och susar till Nässjö.

Kommentarer
Postat av: Anne

Grattis till seger!!!!

Riktigt nöjda är vi panelhönor som följde matchen på nätet. Nästa gång följer vi med!

2010-10-13 @ 21:10:35
URL: http://annecila.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0