Seriefavoriterna fortsätter att imponera

Många spännande träningsmatcher i kväll. Bland annat har vår division II-series två favoritlag varit i farten och båda imponerade nåt djävulskt. Det blev nämligen segrar för både Tyringe och Kallinge - mot division I-motstånd dessutom…

Tyringe
slog nämligen Halmstad med brutala 6-1. Dryler, Koskinen och Tuominen sägs ha varit grymma. Oj, vilken seriepremiär vi har att vänta oss i Tigerkulan den 3 oktober!

Seriefavoriten Kallinge ville inte vara sämre, utan fortsäter att leverera. I kväll besegrade de division I-laget Gislaved med 5-4. Starkt att vända 3-4-underläge i sista perioden. ”Burra” var visst isens gigant…

Mötet mellan två av de andra förväntade topplagen i vår serie, Helsingborg och Limhamn (som har den uttalade målsättningen att gå upp i ettan) slutade 4-1 till hemmalaget från Sundets Pärla. Återigen noterade sig en av seriens bäste spelare, Daniel Wallin, i målprotokollet.

Boro
slog division III-laget Kalmar med 9-3. Det verkar som att man lyckades i sin ambition att hitta en motståndare där man skulle få träna sig på att föra spelet.

Mörrum
mot Alvesta slutade 9-0 till hemmalaget. Visst är det svårt att förvänta sig nåt annat när ett lag från ettans F-serie möter ett av de lag som är minst tippat i vår serie. Men ändå - ASK kommer att få en tuff säsong.

Nässjö
fortsätter att överraska/imponera. Efter att bland annat fått oavgjort mot division I-laget Västervik, blev det i kväll bortaseger med 4-1 mot HC Dalen. Nässjös samtliga fyra mål kom under matchens sista dryga fem minuter. Jag har tjatat mycket om Christian Gresell under försäsongen. I kväll gjorde han två mål.

Ett annat lag som kommer att bli farligt i vinter är Värnamo. I kväll piskade man Nittorp med 4-1 på bortaplan. Målskyttar var Sebastian Lind, Martin Paulsson, Peder Ståhl och Jonas Bystedt.


Noterar också att:

- Växjö
vann tidernas hetaste möte i Kronoberg. 3-1 blev siffrorna mot Tingsryd i den allsvenska premiäromgången.

- Vänersborg
slog Åmål med 9-4. Undrar hur bra den s.k. Värmlandstvåan är egentligen?



Kommentarer
Postat av: svenne

Vad står det i matchen mot Motala?

2010-09-25 @ 17:27:30
URL: http://vhbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0