Hjalmarsson till Asplöven! Eller, inte...? Eller...?

I dag gick Asplöven ut med uppgiften att man har gjort klart med Gislaveds högpresterande poängkung Erik Hjalmarsson. Dock hade man visst glömt att kolla med klubben som spelaren i fråga är kontrakterad av.

Så här skriver GSK:s ordförande, Mattias Runesson, i ett meddelande nu i eftermiddag:

"Under dagen har det framkommit uppgifter som säger att Erik Hjalmarsson är klar för spel i Asplöven, detta är något som vi inom klubben kan dementera.

Erik har under dagen framfört en önskan om att få bryta sitt kontrakt med Gislaveds SK då hans vilja är att spela för Asplöven resten av säsongen.

Gislaveds SK har inte gått med på denna begäran och oavsett vad Asplöven presenterar för nyheter på sin hemsida är Erik en GSK spelare tills dess att vi inom klubben väljer att skriva över honom på någon annan klubb.

Att man som spelare har önskemål om att gå till en annan klubb har vi inom föreningen full förståelse för. Men vi som förening måste se till våra egna intressen i första hand och då tro att vi släpper vår poängkung utan skälig ersättning faller på sin egen orimlighet.

Den klubb som önskar lösa Erik ifrån sitt gällande kontrakt bör kontakta/förhandla med Gislaveds SK innan man presenterar honom som en nyårsbomb."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0