Lite nattsudd...

Vår seriekollega Vita Hästen fortsätter att storsatsa. I går blev Jonas Höglunds brorsa, 33-årige forwarden Henric Höglund, klar för Norrköpings-klubben.
– En högerskytt som gör mycket mål. Jag hade honom redan i Leksand 1999. Han är ambitiös och storväxt, säger Vita Hästen-tränaren Sune Bergman till Norrköpings Tidningar om sitt nyförvärv.

Före detta IKO-backen Alexander Johansson valde mellan en ledarroll i Oskarshamn, ett erbjudande från en allsvensk klubb och en backplats i Västervik. Valet föll till slut på det sistnämnda. I går blev det klart att den före detta allsvenske backen vänder hemåt och förstärker klubben från grannkommunen.

Arboga, som i våras gick till Allettan, är nya för oss och nya för division 1 E. Till kommande säsong, då laget har flyttats över från C till E, har man tappat högpresterande Kristian Flygar, Niklas Nooni och Emil Johansson till Lindlöven samt målisen Mikael Boman till Örnsköldsvik. På pluskontot finns Nybros forward Alexander Kovalonok. Hur många är vi inte i våra trakter som minns farsan Viktor?

I fjol spelade han i både Oskarshamn, Västervik och Kumla. Kommande säsong kommer han att återfinnas hos vår tidigare seriekollega Kallinge/Ronneby. Tobias Holm, 187 centimeter fysisk högerforward, kommer garanterat bli ett fint tillskott.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0