Anders Spaak: Grästorp måste vara bra för att slå oss

Anders Spaak tror på defensivt motstånd i kväll, när Vimmerby Hockey gästar hans gamla klubb, Grästorps IK. Men någon risk för underskattning är det definitivt inte.

"Nej, det har vi alldeles för ödmjuk inställning till uppgiften för. Det finns många duktiga spelare i GIK. Men visst, Grästorp måste vara bra för att slå oss. Vi växer allt mer för varje match som går och har inte tagit en enda turlig seger, utan förtjänar verkligen alla våra poäng. Vi kommer nog möta ett samlat och disciplinerat försvar i kväll. När vi mötte dem hemma så spelade de smart defensivt, men det går ju också ut över anfallsspelet. Vi bjöd dem på deras mål (gav bort pucken i numerärt överläge), men utöver det skapade de ingenting.
Jag är oerhört stolt över grabbarnas insats så här långt. Man ska ha i åtanke att en stor del av de här killarna spelade sin allra första seniormatch antingen förra eller den här säsongen. Det finns rejält med utveckingspotential. Att sedan halva truppen består av Vimmerbypojkar gör ju inte saken sämre."

Robin Ekström åkte på en smäll i förra matchen och spelar inte i kväll. Hans plats i förstakedjan tas av Eric Johansson, som är tillbaka efter utlandsresa. Vimmerby Hockey mönstrar följande uppställning:


MÅLVAKT:
Calle Brattenberger

FÖRSTAFEMMAN:
Christian Widéen     Martin Modigs
Eric Johansson     Emil Gerogsson     Joacim Hedblad

ANDRAFEMAN:
Emil Wahlberg     Johan Andersson
Jim Nordh     Shawn Snider     Jonas Ström

TREDJEFEMMAN:
Martin Ågren     Alexander Andersson
Marcus Schelin     Pierre Gustavsson     Simon Casselstrand

FJÄRDEFEMMAN:
Christian Widéen     Patrik Bengtsson
Petrus Olivestam     Jesper Olsson     Linus Nelson

EXTRASPELARE:
Pontus Thuresson
Andreas Rundgren


Kommentarer
Postat av: Wall

Man hoppas så mycket det ska gå bra för Eric, men med ett helt år utan hockey förstår man nog inte hur mycket efter han är de andra i matchsituationer, men det kommer.



Dock gör det mig inget om han går mållös fram till jul, och får en formtopp sista halvan istället. :)

Men man håller alltid tummarna lite extra när han jagar skottläge, det är han värd.

2011-11-16 @ 15:38:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0