Vimmerby lånar målvakt från Oskarshamn

Att Vimmerby Hockeys målvakt Calle Brattenberger får minst en match avstängning för slagsmålet i Tranåsmatchen, och därmed inte spelar söndagens hemmamatch mot Mjölby, är klart. För att stärka upp målvaktssidan lånar Vimmerby Hockey därför Robin Andersson från IK Oskarshamn. Han gjorde sin första träning med VH i kväll. Robin, som är en stor och välskolad målvakt, är 19 år gammal och har Kalmar Hockey som moderklubb. De fyra senaste säsongerna har han dock funnits i IK Oskarshamns organisation. Lånet gäller till att börja med söndagens match.

Jim Nordh är igång och tränar för fullt efter sin skada. I kväll körde han ihop med Shawn Snider och Jonas Ström. Den kedjeformationen såg riktigt vass ut.


Kommentarer
Postat av: Christer Lindfors, Göteborg

Efter en veckas distans till matchen mot Tranås, kan jag bara konstatera att det "fulspelet" som Tranåsspelarna höll på mot Brattenberger var rent ut sagt bedrövligt. Inte en match som jag har tittat på under veckan har något lag spelat så fult mot motståndarmålvakterna som det Calle fick utstå! Tycker nog att domaren borde ha "stämt i bäcken" redan under första perioden. Så om Calle får mer än en match är det mer eller mindre en skandal...

2011-11-10 @ 21:50:39
Postat av: Tomas i Veddige

Tycker också det är skandal, att man inte får kommentera eller utrycka sina åsikter i denna blogg.

Har skrivit en kommentar med anledning av matchen VH-Taif, men den har ännu inte kommit tryck!

Men som alltid, det är fult att säga sanningen?

2011-11-10 @ 23:19:07
Postat av: Jont

Varför inte satsa och låta Pontus få chansen?

när han är 2a målvakt?????

2011-11-10 @ 23:40:04
Postat av: Undrar

Vad gör en J20 målvakt från Oskarshamn i Vimmerby när vi har PT. Man kan undra vad som gör honom bätre från J20 elit, inga matcher med något allsvenskt lag eller Div 1. Vad är då PT i vårat lag dörröppnare detta sänder helt fel signaler till våra juniorer.

2011-11-11 @ 07:57:12
Postat av: Micael

Tomas i Veddige:

Tråkigt att du uppfattar det som en skandal. Det är absolut fritt att uttrycka sina åsikter i den här bloggen och om ditt inlägg var ok, så har det nog refuserats av misstag. Det ber jag i så fall om ursäkt för. Men om du bara visste hur många inlägg med grova personangrepp, irrelevanta diskussioner och rent kärringsskvaller, som kommer dagligen...

Skicka gärna ditt inlägg igen, så lovar jag att publicera det om det håller sig inom anständighetens ramar.

2011-11-11 @ 09:34:00
Postat av: Acke

Jont och Undrar, nu är det väl iofs inge som har sagt att det är Robin Andersson som ska stå. Det enda som skrivs är ju att man stärker upp målvaktssidan när Calle är avstängd. Kan väl mycket väl bli PT som står.

2011-11-11 @ 11:20:18
Postat av: Social verksamhet!

Pontus Thuresson är inte tillräckligt bra för tillfället. Bara för att man är egen junior kan man inte garanteras speltid utan samma villkor gäller för dom som för alla andra. Är man tillräckligt bra så spelar man oavsett vilken klubb man kommer ifrån. Detta är en klubb som går för seger och ingen social verksamhet. Om det är social verksamhet VH ska hålla på med så kunde man lika bra stannat kvar i Division 2. Och till dig som snackar om att sända signaler till juniorerna. Vilka signaler sänder man till ett lag som sliter vecka in och vecka ut för att kunna vinna matcher om man ska låta "alla spela"? Spaak sänder alltid signalen att vinna är viktigast och hoppas han fortsätter med det! Alla har varit juniorer och slitit för sina chanser och tar man inte signalerna om att man "inte håller för tillfället" på rätt sätt så har man inget på A-lagsnivå att göra om man inte kan bita ihop och jobba ännu hårdare. Chanser får man inte dom förtjänar man!

2011-11-11 @ 13:01:55
Postat av: Till Social verksamhet

Har du sett Pontus spela?

2011-11-11 @ 16:05:17
Postat av: Jonte

Men isf är de onödigt att låna in en målvakt när det även finns en 3e målvakt... och att låna en målvakt och låta han sitta som han kanske även gör i sin klubb känns ganska onödigt... kan jag tycka!

med ev utgifter för att någon ska sitta på bänken oxå

2011-11-11 @ 17:23:59
Postat av: The One

Robin är en coming man i IKO modern och stor. Förhoppningsvis satsar IKO på honom nästa säsong. Han kommer göra nytta mellan stolparna hos er.

2011-11-13 @ 13:32:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0